Postaukset

#Listahaaste - Joulukuu & tammikuuTähän #Listahaasteeseen sinä haluat osallistua. Miksi? Koska saat pysähtyä hetkeksi, reflektoida ja kokea oivalluksen iloa. 

Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada itsellesi Inspiraatiokortit. Rakastan niitä ja Hyvän mielen taidot -kortteja, mutta kerron niistä lisää viikonloppuna, kun kerrankin olen kotona päivänvalon aikaan ja saan niistä kuvia.


Miten sinä voit saada Inspiraatiokortit itsellesi? 

Kaksi joulu/tammikuun #Listahaasteen osallistujaa saa itselleen Maaretta Tukiaisen ja Krista Keltasen Inspiraatiokortit. Ensimmäisen voittajan minä valitsen sen mukaan, kuka on mielestäni toteuttanut listansa kekseliäimmin, inspiroivimmin ja persoonallisimmin. Toinen voittaja arvotaan muiden linkkaajien joukosta.

Joulu/tammikuun #Listahaasteen aihe: The Un-Do-lista (eli et teekään listaa asioista, jotka sinun pitää tehdä ja muistaa, vaan listaat asioita mitä et halua tehdä ja mistä haluat päästä eroon)

Voit toteuttaa listan haluamallasi tavalla, eli mielikuvitusta ja luovuutta saa käyttää. Ja pitää käyttää! 


Lista-aiheet:

Kesäkuu (15.-30.): 5 ihaninta kesäpuuhaa
Joulukuu (15.-31. 15.12-15.1): The Un-Do-lista9 kommenttia:

 1. Tää on aivan täydellinen päätös tämän vuoden listahaasteille (jatkuuhan ensi vuonnakin?) ja olisi kyllä huikeaa voittaa nuo kortit! Olen niitä useaan otteeseen jo päässyt ihailemaan ja kovasti ovat houkutelleet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emilia! #Listahaaste jää tauolle tämän jälkeen. On aika uusien idisten :D Kortit on kyllä ihanat! Onnea kilpailuun :)

   Poista
 2. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta ♡

  VastaaPoista
 3. Voiko tähän osallistua tälleen ihan hännän huippuna kesken kaiken? Onko listahaasteeseen osallistumisesta jotain tarkempaa ohjetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän voi osallistua kuka tahansa huolimatta siitä onko osallistunut aiemmin #Listahaasteisiin :) Kannattaa selata aiempia linkkaupostuaksia niin näet mitä muut ovat tehneet :)

   Poista
 4. Kiitos kun houkuttelit mut mukaan tähän. Tosi kiva haaste. Harmi, että muut haasteet on jääneet multa tekemättä, mutta ehkä noita aiheita voi muuten lainata blogiin??? Kivaa vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati!

   Ihanaa, että hyppäsit mukaan. Aiheita saa ehdottomasti käyttää ja linkin voi jättää kommentteihin. Mielettömän luovaa vuotta 2017!

   Poista
 5. Heh. Osallistuin ihan viime metreillä. Tämä listahaaste pisti todellakin miettimään asioita hiukan syvällisemmin. Sitä huomasi yllättäen kuinka epärehellinen olen itselleni olenkaan ollut. Jos viimein uskaltaisin kohdata itseni sekä tottumukseni kasvokkain. Kiitos blogistasi. Harmillista, että kaikki hyvä loppuu aikanaan.

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)