Postaukset

13 kommenttia:

 1. KIITOS, olitpa supernopea! Nyt täytyy vain löytää aikaa pienelle askartelulle, että saan bannerin tehtyä. Ihan mahtavaa lähteä tekemään banneria kun on näin hyvät ja selkeät ohjeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Toivottavasti saat mukavan näköisen bannerin!

   Poista
 2. Ei auttanut tuo ainakaan mulle. Vaihdoin blogini nimeä ja olisin halunnut keskittää sen, mutta ei onnistunut. :( Tein ihan juuri niinkuin neuvoit, mutta itsepäisesti tuo on nyt vasemmalla. Poistin jopa bannerini kuvan, mutta ei auttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Suvi!

   Kävin vilkasemassa blogissasi, ja tuli mieleen, että onhan sun banneri oikea "banneri" eikä Bloggerin tarjoama teksti... Kannattaa katso mun ohjeet kuinka tehdään banneri, niin silloin tämä ainakin toimii. Jos viitsit tarkistaa tämän. Jos et sitten vieläkään saa toimimaan, niin laita viestiä niin katsotaan mikä on vikana :)

   Poista
  2. Mullakaan ei toimi :( se on ja pysyy sinnikkäästi oikeassa reunassa. ei auta vaikka manuaalisesti yrittäisi siirtää. Jos kuva kokoa muuttaa yhtä leväksi kuin itse blogi niin banneri venyy juurikin tuolta oikeasta reunasta vähän yli :(

   Poista
 3. Lisäisin vielä, siis mun banneri on keskellä mutta en saa sitä leveämmäksi ilman, että se levenee VAIN oikealta puolelta yli. Banneri on siis musta nyt ihan pöhkön näköinen kun ei ole koko blogin levyinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katarina! Minkä kokoinen bannerisi on (pikselit)? Kuulostaa, että vika olisi pikseleissä.

   Poista
 4. Mun kone ei edes anna painaa tuota "käytä blogissa" painiketta..

  VastaaPoista
 5. Jess! nyt toimi :) Kiva kun on tällänen paikka josta saa vinkkejä ja neuvoja !

  VastaaPoista
 6. Olis ihan huippua jos osaisit auttaa mua mun ongelman kanssa! Miten ihmeessä saan blogin otsikon laitettua bannerin alapuolelle? En vain mitenkään osaa, tai jos sulla on joku postaus siihen liittyen, linkkaisitko tähän? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... En olekaan aikasemmin törmännyt, että banneriin ei laitettaisi suoraan blogin otsikkoa. Minun pitää vähän miettiä ja kokeilla ennen kuin pystyn nauvomaan. Viitsitkö laittaa mulle sähköpostia iammrskblog@gmail.com niin kyselen tarvittaessa lisätietoja.

   Poista
 7. Hei, Mulla on ongelma Headerin eli ylätunnisteen kanssa. Ohjelma vaatii blogin otsikoksi jotain, muuten se ei tallenna kuvaa jonka haluan olevan olevan blogin ylätunnisteena. Laitoin siihen hipsun ja nyt se hipsu seuraa aina mukana jos linkitän blogin jonnekin. Eikä sitä saa pois.. Vai tallensiko ylätunniste-bannerini nyt jotenkin väärään paikkaan. Äh, tää alku on aina niin vaikeaa..ihana jos ehdit vastata :)

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)