Postaukset

Youtuben kirppisvideot - 5 lempparikanavaa


Kirppikset on kivoja. Youtube-videot on kivoja. Kirppisvideot Youtubessa on superkivoja. Okei, okei: olen vähän hupsu. On vaikea selittää, miksi vieraan ihmisen kirppisshoppailua on kiva katsoa. Ehkä kirppisvideot ovat minun ASMR.

Youtuben ihanat kirppisvideot


Tässä minun lempparikanavat. Ne eivät ole missään järjestyksessä. Ei! On ne: ensimmäinen ja viimeinen ovat parhaimmat.


1. Tasha Leelyn

Tashalla on ihan huippu tyyli! Ja videotkin ovat ihanan rauhoittavia.2. Franceska Garza

Kanavalla on paljon muitakin viedeoita, mutta minä olen katsonut vain kirppisvideoita. Varoitus: "This is cute."3. There She Goes

Kamera heiluu välillä aika paljon, mutta kanavan pitäjä, Anna on sweetheart.4. Relic Recoverist & Crazy Lamp Lady

Näiden kanavien leidi ostaa mitä kummallisempia juttuja ja myy ne sitten eteenpäin kovalla hinnalla.5. TheSorryGirls

Tämä kanava on kaikkien aikojen lempparini. Siellä on muutama kirppisvideo, mutta enimmäkseen DIY-juttuja. Kirppisvideoissa Kelsey ja Becky ostavat kirppikseltä vaatteita tai sisustusjuttuja ja muokkaavat niistä jotain ihanaa. TheSorryGirlsin parissa minulla on mennyt monta monta monta tuntia helmikuussa. Ups!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)