Postaukset

Pinterest Communities - Käytätkö jo Pinterestin uutta ominaisuutta?Pinterestin uusi ominaisuus Communties vaikuttaa mielenkiintoiselta. Se muuttaa perinteisen Pinterestin vähän sosiaalisemmaksi. Lyhyen tutustumisen jälkeen mieleen nousi kysymys: pystyisikö tämä syrjäyttämään IG:n? Ainakin bloggaajan näkökulmasta tämä tuntuu kätevämmältä.Mikä on Pinterest communities ja miten otat sen käyttöösi?Mikä on Pinterest Community?


Pinterestin uusi alue, joka on vähän kuin Facebookryhmän ja Pinterestin ryhmätaulu yhteen laitettuna. Pinterest Communityn avulla pinnaajat voivat helpommin kommunikoida muiden kanssa. Tämä sosiaalinen ominaisuus muuttaa perinteistä pinnaamista. Ameriiiiiiiikkalaiset bloggaajat ovat tästä innoissaan, koska se ilmeisesti on lisännyt liikennettä blogiin.


Mitä eroa on Pinterest Communitylla ja Pinterestiin tehdyllä yhteisellä taululla?


Tehdään ihan alkuun selväksi, että Pinterest Communityn ydinidea ei ole oman pinnauksen jakaminen. Tarkoituksena on keskustelu tietystä aiheesta ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita samantyyppisistä aiheista - ja tähän keskusteluun voi kuulua pinnauksen jakaminen. "Start a discussion" -toiminto (joka on oikeastaan ainut toiminto Communityssa) kuvaa mielestäni hyvin koko jutun ideaa.


Miten luot oman Pinterest Communityn?


Tässä kohtaa päätän, että Community kuulostaa tyhmältä suomeksi, joten käytän sanaa Yhteisö. Yhteisö isolla. Uu! jeah!

Ennen kuin voit luoda omasi tai edes saada Community-kohtaa Pinterestin toimintopalkkiin, sinun pitää liittyä johonkin jo olemassa olevaan Yhteisöön. Olet erittäin tervetullut Kivemman blogin Yhteisöihin. Löydät ne alta. 

Kun olet liittynyt yhteen, toimintopalkkiisi ilmestyy Communities-kohta. Sitä klikkaamalla pääset luomaan omia Yhteisöjä. Näet siellä myös valmiit yhteisösi. 


Tervetuloa mukaan Kivemman blogin Communityihin (öhöm... Yhteisöihin):
5 kommenttia:

 1. Ihan uusi tuttavuus nämä yhteisöt minulle. Jäin miettimään, että miten ne kasvattavat liikennettä blogiin? Kuulostaa ristiriitaiselta, jos tarkoitus ei ole jakaa omia pinnauksia, että mitä kautta liikenne tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna! Minäkin aluksi mietin asiaa ja kyselin jenkkikavereiltani asiasta silloin. Siis tarkoitus ei ole vain jakaa omaa pinnausta ja lähteä sitten "lipettiin". Näin on aika paljon esim. Facebookin bloggaajat-ryhmissä. Ajatuksena on aito kanssakäynti ja keskustelu. Kun aiheesta keskustellaan siihen sopiva relevantti pinnaus saa hyvin liikennettä aikaan verrattuna "jätä linkki ja lähde lipettiin" -jakaminen. Ja koska kyseessä on saman tyyppisistä asioista kiinnostuneet ihmiset jaettu (relevantti) pinnaus on houkutteleva, koska siitä on näkyvissä keskustelua.

   Poista
 2. Liittymässä käyty! Löysin blogisi hiljattain ja täytyy sanoa, että tämä on varsinainen aarreaitta aloittelevalle bloggaajalle. Ihanaa sunnuntaina 🌸

  VastaaPoista
 3. Liittymässä käyty! Löysin blogisi hiljattain ja täytyy sanoa, että tämä on varsinainen aarreaitta aloittelevalle bloggaajalle. Ihanaa sunnuntaina 🌸

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)