Postaukset

FAQ - Usein kysytyt kysymykset


1. Voinko auttaa?


Saan valtavan määrän sähköpostia bloggaajilta, jotka kaipaavat henkilökohtaista ohjausta ja apua pulmiinsa. Bloggaaminen ei ole päivätyötäni, joten en pysty reagoimaan sähköposteihin/kommentteihin nopeasti. Tälläkin hetkellä jonossa on lukuisia bloggaajia. 

Eli vastaus kysymykseen on, voin auttaa, mutta siihen saattaa mennä pitkä aika. Epäkohteliaat pyynnöt menevät aina jonon hännille. 
2. Mitä teet jos ohjeen koodi ei toimi?


Muista aina ottaa varmuuskopio ennen kuin alat muokkaamaan blogisi koodia. 

Jos HTML-koodi ei toimi varmista, että olet kopioinut KOKO koodin. Älä siis jätä pienintäkään merkkiä pois. Lue ohjeet uudestaan ja toimi niiden mukaisesti. Usein onnistut, kun kokeilet muutaman kerran. 

Jos koodi ei vieläkään toimi, voit jättää viestin kommentteihin. Ohjeet voivat olla vanhentuneet, ja silloin pyrin päivittämään niitä.
3. Voinko vierailla blogissasi/ käydä katsomassa blogiasi?


En. Jos kirjoitat kommenttiin "Poikkea ihmeessä blogissani" -tyylisen lauseen, hyvin todennäköisesti en tule koskaan vierailemaan blogissasi. Kuulostaa ehkä tylyltä, mutta kinuamiskommentit ovat minun inhokkini.
4. Voinko tehdä blogiisi bannerin tai someikoneita?


Voin tehdä. Teen niitä pientä korvausta vastaan. Ota minuun yhteyttä sähköpostilla. Yritän piakkoin saada Puoti-sivun valmiiksi.
5. Voinko auttaa Google Analyticsin kanssa?


Tällä hetkellä vastaus on ei. Olen järjestänyt GA-valmennuksia, mutta tällä hetkellä aikatauluni ei anna siihen mahdollisuutta. 
6. Voinko tehdä postauksen lukijan toiveesta?


Voin, mutta sen julkaisemiseen saattaa kulua aikaa. Katso vastaus kysymykseen 1. Toiveet voi laittaa sähköpostilla, Facebookissa tai kommenttina.
2 kommenttia:

 1. Hei! Eksyin blogiisi googlen avulla kun yritän löytää itselleni hyvän blogialustan.
  Kirjoitat niin taitavasti ja persoonallisesti, että jäin koukkuun! Oon selannut nyt eri postauksia jo puoli tuntia :D kuvat ovat mielenkiintoisesti aseteltuja ja kauniita. Otsikot houkuttaa klikkaamaan. Huomasin, että blogisi alusta on bloggerin. Miten sait siitä näin persoonallisen? Aion vinkkeistäsi kokeilla testiblogin bloggerilla. Kun sait aikaan näin hienon blogin bloggerilla niin innostaa kyllä kokeilla jos edes himpun verran lähelle pääsis ite! Kiitos ja ihanaa päivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos ihanasta kommentistasi! Mahtavaa, että Kivempi blogi on olut sinulle Liisa Ihmemaassa -kokemus :) Blogger-blogeista saa muokattua persoonallisempia koodaamalla perusjuttuja omannäköisemmäksi. Kannattaa myös kokeilla ladata ilmainen/maksullinen blogi-template. Niitä löytyy esim. googlettamalla: blogger blog template. Täällä Kivemmassa blogissa kannattaa ainakin lukea postaus minun lemppariCSS-koodeista.


   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)