Postaukset

Nämä 5 kirjaa sinun täytyy lukea vuonna 2018Nämä 5 kirjaa sinun täytyy lukea vuonna 20181. En olekaan yksin


Brené Brownin kirja häpeästä ja täydellisyyden taakasta tarjoaa lukijalle oivalluksen hetkiä. Kirja ei ole höpöhöpöä. Brown on taustaltaan yliopistotutkija. Vaikka kirja nojaa tutkimukseen, teksti ei ole raskasta. 


"Ihmisluonteeseen kuuluu halu olla hyväksytty ja arvostettu. Kokiessamme häpeää tunnemme erillisyyttä ja haluamme epätoivoisesti kuulua joukkoon ja saada tunnustusta."


Löydät kirjan TÄÄLTÄ. (*affiliate*)2. Omannäköinen elämä


Tämä kirja innostaa miettimään omia mahdollisuuksia ja unelmia. Kirja on loistava sinulle, jos pohdit oman elämäsi rakentamista uudelleen tai edessäsi on tekemättömiä päätöksiä. 


"Miksi unelmointi kannattaa? Siihen on kaksi hyvää syytä. Ensinnäkin unelmointi on kivaa. Unelmat saavat sinut hyvälle tuulelle, rentouttavat ja tuottavat hyvää energiaa. Toiseksi unelmointi on järkevää: se tuottaa ideoita, ajatuksia ja suunnitelmia."


Löydät kirjan TÄÄLTÄ(*affiliate*)3. Vallankumous


Russel Brand, huonoista oloista noussut koomikko/näyttelijä on Persoona isolla P:llä. Hän on rasavilli riiviö, jonka pinnan alla on syvällinen ihminen. Brand romahti, kun Hollywood ja elämä yleensä osoittautuikin tyhjäksi. Kirjassa Brand kertoo mitä tuo tyhjyys hänessä ja meissä kaikissa aiheuttaa. Se näkyy ympärillämme ja tyhjyyttämme käytetään törkeästi hyväksi. Olisiko vallankumouksen aika?

"- - minua puistatti tajutessani kuinka vahvasti ja tahattomasti minäkuvani perustui tiukkoihin vaatekappaleisiin ja rokkikoruihin."

"Meillä kaikilla on valinnanvaraa. Me itse luomme oman todellisuutemme."


Löydät kirjan TÄÄLTÄ(*affiliate*)4. Rakkauden tekoja


Maailmassa, jossa mikään ei tunnu kestävän, on lohduttavaa tietää, että on jotain pysyvää, jos vain päätämme niin. Gary Chapmanin kirjassa on tarinoita rakkaudesta - ei tunteesta. TÄÄLLÄ voit testata sinun ja rakkaasi rakkauden kielen.


"- - rakkauden on oltava enemmän kuin tunne."


Löydät kirjan TÄÄLTÄ(*affiliate*)5. Tunne lukkosi


Olemme kaikki vähän pöpejä. Tämä kirja auttaa ymmärtämään omaa pääkoppaansa. 

"Jokaisella on tunnelukkoja."

Löydät kirjan TÄÄLTÄ. (*affiliate*)2 kommenttia:

  1. Kiitos, mielenkiintoinen lista. Viimeistä on moni tuttavakin kehunut, mutta sinun suositus on kaikista kuulemistani ehdottamasti paras! :D Täytyy kirja hommata. ;)

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)