Postaukset

Syksy kutsuu unelmoimaan - Apuvälineitä ja vinkkejä


Tämä sitaattien ystävä huokailee ihastuksissaan, kun lukee kirjailija F. Scott Fitzgeraldin sanat:
  
breathing dreams like air


Minä koen hengenheimolaisuutta Kultahatun kirjoittajan kanssa. Varsinkin nyt; kirpeässä syyssäässä olen hengittänyt unelmia kuin ilmaa.

Unelmahörhöys ei ole jäänyt vain oman pääkopan sisään, vaan olen etsinyt ja löytänyt söpöstä Googlesta (siis Pinterestistä) ihania ideoita ja apuvälineitä syksyn unelmahetkiin. Tässä muutama helmi sinullekin!Syksy kutsuu unelmoimaan


1. Luo unelmistasi visiotaulu


Visiotaulu voi olla digitaalinen tai "oikea". Täältä löydät ihania ideoita ja malleja. Minä ajattelin tehdä visiotaulun, joka voisi myös olla kaunis sisustuselementti. Mitenhän siinä onnistuisin?2. Innostu muiden ajatuksista 


Laiton postauksen alkuun Fitzgeraldin sitaatin. Täältä löydän lisää ihania ajatuksia unelmoinnista.


3. Anna itsellesi mahdollisuus


Olen huomannut, että kiire hiipii salakavalasti arkeen. Ei muka ole aikaa tehdä asioita, jotka ovat hyväksi keholle ja mielelle. Olenkin päättänyt, että minun täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni ja huolehtia siitä, että minulla on aikaa. Aikaa tehdä niitä asioita, jotka tekevät minusta minut. Unelmointi on osa minua. Minulla täytyy olla siihen mahdollisuus. Täältä löydät kivoja ideoita itsestä huolehtimiseen ja hyvinvointiin.
Tämä postaus on osa Blogisisarten Tervetuloa syksy -sarjaa. Eilen Maisa ihasteli blogissaan syksyistä luontoa aina syyskuun alusta lokakuun alkuun. Huomenna Hannan kanssa hypätään DIY-maailmaan ja tehdään vanerista valaisin. #tervetuloasyksy16 kommenttia:

 1. Minä olen myös kova unelmoimaan ja sama taipumus on periytynyt varsinkin nuoremmalle lapselleni. Välillä tuntuu, että niistä haaveista pitäisi kyllä myös tehdä totta. Kaikki unelmat eivät voi toteutua mutta ainakaan unelmista ei pidä luopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia unelmia ei minun mielestäni edes kannata toteuttaa. Mutta unelmia on ihana pyöritellä päässä ja paperilla. Ihanaa, että nuorimmainen on saanut sinulta unelmointigeenin :)

   Poista
 2. Ihanan inspiroiva ja itseä kunnioittava postaus. Kiireisen arjen pelastus, mutta myös jokaisen kiirettömänkin, joka on unohtamassa itsensä rutiinien ja arjen keskelle.

  VastaaPoista
 3. Itsekin viime viikolla mietin sitä, että annan aikaa itselleni tärkeille asioille ja itseni huolenpitämiselle. Arjessa siitä täytyy muistuttaa itseään, ettei vain ajaudu kiireeseen ja hössöttämiseen. Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Tämä viikko on alkanut minulla kiireen kourissa. Tarvitsen nyt itsekuria, etten mene virran mukana.

   Poista
 4. Jäin pitkäksi aikaa lukemaan unelmasitaatteja, niihin jää helposti koukkuun! Varsinkin kalenteriin ja bujoon on niitä ihana kirjoitella tuomaan iloa arkeen. Koskaan ei voi unelmoida liikaa <3

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva postaus! :) Mieheni on varsinainen haaveilija. Hänellä on ihan hassujakin ideoita, liittyen mm. matkusteluun. Saa nähdä toteutuvatko koskaan. ;) Niistä on tullut ajan saatossa "sisäpiiri" vitsejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme siis miehesi kanssa unelma-höpsöjä! Loistavaa :)

   Poista
 6. Käsitöitä tehdessäni huomaan saman. Luovat ideat samoin kuin unelmat tarvitsevat aikaa. Kiireessä on turha yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireessä minusta tuntuu etten edes halua yrittää. Se on jotenkin niin kokonaisvaltaisen syövyttävää se kiire.

   Poista
 7. Kivoja varsinkin nuo visiotaulut! Mä olen juuri sellainen, joka kaipaa jotain konkreettista ja nähtävää - jos ideat, visiot tai unelmat ovat vain päässä, ne joko unohtuvat tai ovat kauhean irrallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva saada sinulta visiotaulupostaus Oranssia-blogiin :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)