Postaukset

Blogimaailmassa tapahtuu


1. Syyskuun #Listahaasteen aihe

Päätin paljastaa tämän kuukauden #Listahaasteen aiheen vähän etuajassa. Linkkausmahdollisuus aukeaa normaalilla tavalla 15. päivä. 

Syyskuun aihe: Asiat, jotka tuovat virtaa syksyyn


2. Mikä on IN Pinterestissä

Minkälaiset jutut kiinnostaa tällä hetkellä ihmisiä Pinterestissä? Pinterestin kuukausittaisesta trendiraportista voit saada hyviä ideoita mistä kirjoittaa seuraavaksi, jos tavoitteesi on, että blogisi on ajankohtainen. 


3. Ice Bucket -haaste toimi!

Tämä ei varsinaisesti liity bloggaamiseen, mutta somen ja Youtuben voimaan. Jokin aika sitten netissä kiersi haaste, jossa julkkikset ja tavalliset kaduntallaajat kaatoivat jäistä vettä päällensä ja lahjoittivat rahaa ALS-sairauden tutkimiseen. Rahaa saatiin kerättyä ja sillä on ollut merkitystä; tutkijat ovat pystyneet tunnistamaan tautia aiheuttavan geenin! Eikö olisi hienoa, jos me bloggaajat voisimme saada jotain samanlaista aikaan!

Tässä Bill Gates ottaa haasteen vastaan.


4. Maailman rumin väri

Uskaltaisitko käyttää tutkitusti maailman ruminta väriä blogissasi? Värihän on Pantone 448C:


5. Blogistania Areenassa

Oletko ja katsonut Yle Areenassa Blogistanian jaksoja? Hauska nähdä ihmiset blogien takana.2 kommenttia:

  1. Ihana, kun tuo Blogistania tulee uusintana! Mä en ekan kauden jaksoja ollut nähnytkään ja tokastakin kaudesta puuttui monta. Muutenkin tuo Areena on kyl ihan mun juttu. Sieltä kun saa katsella sitä mitä haluaa, silloin kuin haluaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole katsonut kun vasta pari jaksoa, mutta tuntuu mukavalta nähdä se oikea persoonallinen ihminen sieltä blogin takaa :)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)