Postaukset

Kirjaprojekti - Mitähän Supo sanoisi sivuhistoriastani


Rakas Supo,

Teillä on siellä varmasti kovasti hommia, koska haluatte pitää meidät tavalliset kansalaiset turvassa. Siksi haluankin kirjoittaa teille pienen kirjeen.

Jos satutte vilkaisemaan selaushistoriaani, älkää säikähtäkö. Minä en ole terroristi tai suunnittele murhaa; minä kirjoitan kirjaa. Siksi olen googlettanut esimerkiksi miten kauas räjähdys kuuluu, miten revolveria käytetään tai miten käsiaseella tähdätään. 


Voitte myös laittaa viestiä eteenpäin CIA:lle, Mossadille ja MI7:lle, että minä en ole vaarallinen ja etteivät laita minua lentokieltolistalle. 


Rakkaudella,
Minttu
2 kommenttia:

  1. Tämä kirjaprojekti on mielenkiintoinen koska kirjoitan itsekin. Kaikki vinkit ja muut otetaan ilolla vastaan! Kuinka pitkä kirjan pitää olla? Monta sanaa? Mitkä asetukset wordiin? Riviväli ja fontin koko? Muita tietämisen arvoisia asioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi! Kannattaa pysyä kuulolla, koska aina silloin tällöin postaan kirjaprojektistani lisää ja sinun kommenttisi oli erittäin inspiroiva ;)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)