Postaukset

Elokuun 20 inspiroivaa postausta


Elokuun #Listahaasteen aihe oli postaukset, jotka ovat inspiroineet/puhutelleet minua. Päätin toteuttaa oman haastepostaukseni listaamalla eri aihealueisiin liittyviä postauksia, jotka ovat inspiroineet minua tämän elokuun aikana.Koti & sisustus

1. Nämä pihlajanmarjat ovat ihania! Mikä parasta, meilläkin kasvaa niitä pihassa, joten huomenna haen maljakkoon muutaman oksan meidänkin kodin ihastukseksi. Kiitos Marita! Ihana idea!

2. Johannan ihana värimaailma kuvaa mielestäni hirmuisen osuvasti tätä hetkeä; kesän ja syksyn kädenvääntöä. 

3. Insinöörimieheni päätti tehdä rohkean hypyn tuntemattomaan ja toteuttaa unelmansa; 1.9 hänellä alkaa opinnot lääkiksessä ja meillä on muutto edessä toiseen kaupunkiin. Muutamme ihanasta oman maun mukaan remontoidusta rivarin päädystä opiskelijakämppään. Mitään ei siis saa porata seinään. Siimalla saa toki ripustaa, mutta miten siimalla saa ripustettua hyllyjä. 

Kun näin Kirppiskeijun taulusommitelman, innostuin! Täydellistä opiskelijakämppään. Vielä kun saisi Kirppiskeijun luurankotaulun. Sopisi hyvin lääkärin rouvalle, eikös vaan.


Hyvinvointi

4. Minulla on vielä loma, mutta syksyn tullen stressi saattaa kasvaa möröksi. Tämä kysymys täytyy pitää mielessä.

5. Istun liikaa. Ihan tyhmä juttu, että tykkään harrastaa asioita joita tehdään istualleen. Töissäkin istun ison osan työpäivästä. Se tuntuu kropassa. Tästä voisi olla apua. Olen huomannut, että mieli on luovempi jos ei selkää ja hartioita kolota.


Luovuus

6. Olen kiitollinen, että saan tehdä työtä, jossa saan olla luova ja käyttää mielikuvitusta. En selviäisi normeista, säännöistä ja kaavoista kahdeksasta neljään. Luin mielenkiintoisen postauksen miten voi huolehtia, että luova inspiraatio ei katoa työssä.

7. Rion olympialaisten logon tarina on mielenkiintoinen. Ei ole mikään pikku juttu suunnitella logo, jonka näkee miljardit ihmiset.

8. Saattaa olla ylimielistä laittaa oma postaus tähän listaan, mutta minun on pakko. Ei siksi, että se olisi maailman paras postaus, vaan koska sen kirjoittaminen auttoi minua näkemään blogini uudessa valossa. Eli tämä: Inspiroivat sitaatit - ajatuksia luovuuden tueksi

9. Löysin pari päivää sitten Sheenan loistavan postauksen hänen unelmien matkakohteistaan. Se ei ole sieltä perinteisimmästä päästä. Ihanaa kekseliäisyyttä ja luovuutta!


Lukukokemukset

10. Olen aina kadehtinut heitä, jotka osaavat pukea sanoiksi lukukokemuksensa. Laura osaa

11. Kirja ja lukeminen voi saada aikaan oikean tunnesekamelskan. Nani kertoo siitä osuvasti.


Askartelu & ompelu & DIY 

12. Jos olisin lastentarhan- tai luokanopettaja, tekisimme pikkuihmisten kanssa tälläisen söötin nukketalon kierrätysmateriaalista. Aurinkopaneelit asennettaisiin katolle, tietenkin!

13. Tässä syy miksi metsästän täydellistä vahakangasta. 

14. Vesivärien avulla voisi sukeltaa ihanaan maailmaan. Ei olisi väliä vaikken osaa piirtää, koska abstraktien kuvioiden maalaaminen olisi terapeuttista.


Fiilistely

15. Kuinka suloista olisikaan juhlia ystävyyttä näin.

16. Urbaanin ihmisen tunnustus: se ainut kerta kun olen nukkunut teltassa oli silloin kun olin vielä lapsi. Ja silloinkin teltta oli tukevasti ystäväni omakotitalon pihassa. Silti tämä urbaani betonikukkanen huokailee ihastuneena tätä postausta lukiessaan. 

17. Ihana. Ihana. Ihana elokuinen moodboard.


Maailmanparantaminen (kutistin tämän osuuden 3 linkkiin. Terveisin idealisti)

18. Olympialaisten pakolaisjoukkue herätti toivonkipinöitä pakolaisleirillä.

19. Rion olympialaisten synkät kulissit.

20. Elokuu meni tosiaan olympiahumussa. Rion suuri teema oli kestäväkehitys. Kaikki ei mennyt kisoissa sen suhteen ihan nappiinMinkälaiset postaukset ovat jääneet sinun mieleesi? Jaathan linkkisi TÄÄLLÄ.
8 kommenttia:

 1. Hauskoja juttuja olet listannut, onnea miehelle opintoihin! :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin olen näitä sun linkkejä käynyt lukemassa ja hiljaa mielessäni miettinyt, mitkä olisivat sellaisia postauksia, jotka ovat tehneet erityisen vaikutuksen.:) On niin kovasti kiirus koko ajan, että en ehtinyt tähän osallistumaan, enkä edes vastaamaan Kaakaohetki-viestiisi.:(
  Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Jänniä aikoja: uuden oppimista ja orientoitumista.

   Poista
 3. Täältä saaa kyllä oivia vinkkejä, joita olenkin jo joitain poiminut. Tässäkin on uusi hyvä idea postauskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, Katja! Toivottavasti jatkossakin löydät täältä inspistä :)

   Poista
 4. Oi, miten mielenkiintoisia postauksia! Kiitos, kun pääsin mukaan listallesi ♥

  Leppoisaa lauantai-iltaa ♥

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)