Postaukset

5 onnellista blogihetkeä


Ensimmäisen Listahaasteen aiheena oli elämän onnelliset hetket. Halusin osallistua myös Kivemmassa blogissa, ja koska mielikuvitusta ja luovuutta saa Listahaasteessa käyttää listan aiheeksi muotoutui: bloggaajan onnelliset hetket.

blogi, bloggaaminen, blogiohjeet, #listahaaste, Kivempi blogi


1. Kun saat uuden seuraajan


Tuntuu kuin kävelisi pilven hattaralla, kun huomaa, että uusi lukija on liittynyt seuraajaksesi. Joku on löytänyt blogini! Ja ennen kaikkea, tämä joku tykkää blogistani niin paljon, että haluaa hypätä kyytiin.



2. Kun joku kommentoi


Ihmiset, jotka eivät bloggaa, eivät voi käsittää miten hyvältä bloggaajasta tuntuu saada kommentti postaukseensa. Muutamakin sana saa sateisen päivän kirkastumaan. Mutta erityisen huomaavainen kommentti on kuin lahjapaketti jouluaattona.



3. Kun joku yritys ottaa yhteyttä


Muistan ensimmäisen kerran, kun löysin sähköpostistani viestin yritykseltä, jossa kysyttiin haluaisinko tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Tuntui mukavalta, että työ jonka olin blogini eteen tehnyt oli huomattu, ja minut koettiin hyväksi yhteistyökumppaniksi. Ja toki ilmaiset tuotteet on mukavia!





4. Kun oppii jotain uutta bloggaamisesta



Vaikka olen blogannut jo monta vuotta, opin koko ajan uutta. Parasta on, kun on pohtinut pään puhki miten saisi HTML-koodin toimimaan ja lopulta onnistuu. Tai löytää jonkun superhyvän blogivinkin, joka tuo uutta potkua omaan blogiin.



5. Kun on tyytyväinen postaukseensa


Bloggaamisessa kaikki ei aina mene kuin Strömssössä. Mutta on hetkiä jolloin voi olla tyytyväinen postaukseensa. Kun olet painannut julkaise-painiketta voit huokaista tyytyväisenä. Bloggaaminen on ihanaa!




Oletko sinä kokenut näitä blogihetkiä? 

8 kommenttia:

  1. Allekirjoitan täysin ajatuksesi! Bloggaaminen on tuonut aivan uusia ulottuvuuksia luovalla saralla ja elämässä kaiken kaikkiaan. Olethan huomannut arvonnan blogissani? Kesäkuisin terveisin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija, kun poikkesit blogissa! Arvonta meni valitettavasti sivusuun, mutta ensi kerralla sitten :)

      Poista
  2. Tässä on kyllä kaikki niin hyvin ympätty yksiin. Juuri tuo tekee onnelliseksi bloggaajan

    VastaaPoista
  3. Kyllä, kyllä!:) Juuri nämä ja pari muuta.:)
    Joko meillä on uusi aihe kesäkuulle? Jotenkin luin tän postauksen ensin niin, että kuvittelin tätä uudeksi aiheeksi. Ehkä tartun tähän otsikkoon, vaikkei niin kai alunperin ollut ajatus.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi aihe tulee tänään. Huippua jos tulet taas mukaan :)

      Poista
  4. Hyvät ja tutut kohdat! Lisäksi on tosi palkitsevaa huomata, että kehittyy vaikkapa kuvaamisessa tai blogin ulkoasun hiomisessa. Ja tosiaan se, että koko ajan voi oppia uutta! Tässä puuhassa ei varmaan ole koskaan täysin valmis ja kaiken oppinut. Toivottavasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tätä varmaan jaksaisi vuodesta toiseen, jos ei mitään uutta tulisi :)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)