Postaukset

6 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä! Täytyypä ottaa kansio esille ja toiseen ikkunaan nää sun ohjeet. Varmasti multa löytyy parannettavaa, sillä oon ollu ihan laiska tuon Pinterestin suhteen...
  Onko muuten tulossa vielä viikonlopun linkkirinkiä? Mietin vaan, kun mulla on se ollut koko ajan blogin sivupalkissa. Hienoa, kun olet taas ennättänyt postailemaan! Käyn kyllä aina lukemassa, vaikka kommentoimaan en välttämättä joka kerta ennätä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina kommentista! Pinterest on kyllä ihan kiva apuväline bloggaajalle (ja muutenkin naisille :D)
   Linkkiringin kanssa tein pienen testin, eli jätin sen julkaisematta katsoakseni, että kaivataanko sitä ollenkaan. Huomasin, että ojallistujien määrä väheni loppusyksystä aika paljon. Ajattelin, että jos yksikin kysely tulee siitä, niin laitan sen takaisin blogiin. Eli voisinkin siksi laittaa sen jo tänään :)

   Poista
 2. Kiva ja hyödyllinen postaus! En ollut harkinnutkaan tilin perustamista ja nyt mietin, että tekisinkö sellaisen jo tänään:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos näistä sinun ihanista ja hyödyllisistä postauksista! Olen pitkään ollut Pinterestin käyttäjä, mutten ole oikein osannut tarpeeksi hyödyntää sitä. Siksi onkin erityisen mukava kuulla, että jatko-osia tälle postaukselle on luvassa. :)

  VastaaPoista
 4. No tää oli kyllä selkeää neuvomista. Olen aivan hurahtanut tuohon Pinterestiin ja saanut sieltä valtavasti oppimista mm. käsitöistä. Ja kirjoittaja on oikeassa siinä, että se on kuin parempi google sillä vaikka googlekin on minut profiloinut ja arvailee mitä etsin, pinterest on...hmmm.... voiko jostain systeemistä sanoa että inhimillisempi? Intuitiivisempi? Jösses, kohta alan varmaan jutellakin sille :D
  No, vitsivitsi. Mutta kiva sivusto se tosiaan on.

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)