Postaukset

Mukavia pikkumuutoksia


On pakko kirjoittaa tälläinen täytepostaus, koska olen vain niin innoissani! Jos katsot blogin osoitekenttään huomaat syyn innostukselle. Eli ihan oma domain-nimihän se siellä loistaa. Blogspot on siis potkaistu pois ja osoite on: kivempiblogi.com

Toisen muutoksen huomaat, kun laitat kursorin ihan minkätahansa blogikuvan päällä. Eli voit lisätä eli pinnata blogikuvan suoraan Pinterest-tauluusi. Helppoa!


Tämä seuraava on teille, jotka olette kyselleet voisinko tehdä pienestä maksusta blogibannereita:

Jos olet käynyt englanninkielisessä blogissani tiedät, että minä sain ihka ensimmäisen oman alan työpaikan. Mutta ennen sen alkamista (lokakuu) voin tehdä vielä blogibannereita ja painikkeita. (Ota yhteyttä: iammrskblog@gmail.com)

Hinnat:
Banneri 10€
Muut painikkeet 3€/kpl ja bannerin kanssa 1€/kpl

Huom! Teen näitä siis harrastusmielessä, mutta maksan niistä harrastustuloveron.Ja suuri kiitos Emoselle, että mainitsit Kivemman blogin Tipulassa-blogissasi!14 kommenttia:

 1. Tuota osoitteen hankkimista olen harkinnut nyt pari kuukautta. Oikeastaan ainoa syy, miksi en ole sitä vielä tehnyt, on se, että edelleen kahden vuoden jälkeen mietin blogini nimeä!:/ Oikeasti hyvän bloginimen keksiminen oli todella työlästä, sillä niin monet olivat jo käytössä. Mansikkatilan mailla oli vain työnimi, mutta kun parempaakaan en saanut aikaiseksi, niin se sitten jäi. Mitä mieltä Minttu olet siitä, että blogin nimen vaihtaisi. Ainakin muutamilla ihan suosituillakin blogeilla on nimi vaihtunut matkan varrella....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nimen vaihtaminen ei ole huono juttu. Musta tärkeintä on, että nimi on sellainen mistä itse tykkää ja on jotenkin kiinnostava.

   Mäkään en ole vielä englanninkieliseen blogiin löytänyt nimeä josta tykkäisin. Eli heti kun sen keksin vaihdan ja ostan domainin.

   Poista
 2. Kuulin blogistasi Emosen kautta ja on kyllä mukava tutustua blogiisi! Onnittelut myös uuden työpaikan johdosta!

  Oliko muuten viikonlopun linkkirinki jo sulkeutunut, olin aikeissa kokeilla linkitystä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiin ja kiitoksia onnitteluista!

   Viikonlopun linkkirinki on siis auki jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna. Retre remix puolestaan viimeisenä viikonloppuna ja Listamania 13. päivä saakka. Listamanian aiheisiin voi osallistua myöhemminkin, mutta silloin aukeaa aina uuden listan linkkaus.

   Poista
 3. Kivoja uusia tuulia! Mä myös olen valtavasti miettinyt blogin nimeä ja domain-juttuja. Onkohan tänne tulossa ohjeita ja vinkkejä omaan domainiin liittyen? :)

  Ja eipä mitään - toivottavasti tänne löysi joku uusi tiensä! Multa on mennyt ihan ohi viikonlopun linkkiringin muutokset ja itsekin ihmettelin, missä linkitys on. Mutta nyt olen viisaampi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinpa tosiaan postauksen kirjoittaa aiheesta. :) Ja tosiaan linkkiringit muuttuivat kesäkuussa.

   Poista
  2. Oh! Huomaa, että kesä meni vähän puolilla valoilla. :D

   Poista
 4. Onnittelut työpaikasta! Ja omasta domainista! :) Ihanaa elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Onnea uusista työtuulista! Sinulla onkin sitten tiedossa mielenkiintoinen alkava syksy.

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea, onnea työpaikan johdosta! Ja voimia myös sen mukanaan tuomaan uuteen haasteelliseen tilanteeseen (kävin utsimassa enkkublogiasi...)!

  Mulla on kaiken kiireen keskellä jäänyt blogimaailmassa vierailut hyvin vähäisiksi, mutta nyt nauttiessani ensimmäisestä kesälomastani tässä työpaikassa :) ehdin piipahtaa täällä ja lukea mukavat uutisesi. On aina kiva seurata kun ihmisten elämässä tapahtuu uutta ja jännää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Jaksamista töihin. Ehkä vielä joskus innostut/löydät aikaa bloggaamiseen uudestaan :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)