Postaukset

Blogikuvien nimeäminen - miksi & mitenMiten ja miksi blogin kuvat nimetään


Miksi sinun kannatttaa nimetä blogisi kuvat


Minä olen tähän saakka tehnyt sen virheen, että olen vain lisännyt kuvat postaukseen ja jättänyt ne nimeämättä. Tutkin asiaa vähän tarkemmin ja tajusin, että olen toiminut typerästi. 

Miksi? No, koska kuvat voivat tuoda liikennettä blogiin esimerkiksi Googlen kuvahaun kautta. Lisäksi jos joku lisää kuvasi Pinterestiin on tekstiosa mielesimukainen. 

Miten nimeät kuvat


Kun olet lisännyt kuvasi postaukseen, klikkaa sitä. Se muuttuu siniseksi ja sen alle ilmestyy toimintopalkki. Valitse sen oikeasta reunasta OMINAISUUDET. Nimeä kuva VAIHTOEHTOINEN TEKSTI -osaan. Kannattaa muistaa SEO, eli käytä hyviä hakusanoja. Klikkaa OK. Ja kaikki on ok!
13 kommenttia:

 1. Tämähän oli hyvä vinkki! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogistasi! Löysin sen tipulassa-blogin kautta. Itse vasta-alkajana löysin ensi silmäyksellä jo paljon hyviä vinkkejä. Kunhan saan hieman aikaa, niin lähdenpä niitä toteuttamaankin omaan blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Laita ihmeessä viestiä, jos tarvitset apua jonkun tietyn blogijutun kanssa niin katsotaan osaisinko auttaa. Ja toivottavasti tulet viikonloppuisin mukaan linkkailemaan postauksiasi Viikonlopun linkkirinkiin.

   Poista
  2. Linkitin sivusi ja linkkiringin blogiini :)

   Poista
 3. Kiitos hyvästä vinkistä! :)

  Muutenkin aivan ihana ja käytännönläheinen blogi, ihastuin!

  VastaaPoista
 4. Aivan loistava blogi, kiitos! Juuri kävin nimeämässä oman blogini kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Jatkosaa teen aina näin.

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)