Postaukset

Blogisisar julkaisi kirjan ja minä vielä kuhnailen
Ihanan inspiroiva blogisisareni Sanna julkaisi tänä vuonna kirjan: Kototekoja. On ihan supermahtavaa nähdä kuinka unelmat toteutuvat! 

Ihailen Sannaa, koska hän toteutti unelmansa. Ihailen myös hänen kykyään luoda upeaa sisältöä blogiinsa ja muihin somekanaviin. Supernainen, sanon minä. 


Käy ihastelemassa Sannan blogia ja IG:tä


Minun kirjaprojektini


Minun oma kirjaprojektini on edennyt ärsyttävän vähän. Olen kylläkin kirjoittanut todella paljon, mutta en kylläkään käsikirjoitustani. Jälleen kerran Wattpad on vienyt voiton. Pakko hehkuttaa täälläkin: yhdellä tarinallani Wattpadissa on ollut jo yli 13000 lukijaa! Se tuntuu aika mielettömältä, koska en ole tehnyt mitään sen "markkinoimisen" eteen.  

Olen päättänyt, että kunhan saan tarinatrilogian valmiiksi Wattpadissa, siirryn takaisin käsikirjoitukseni pariin. Toki pidän muistikirjani jatkuvasti hollilla, jotta voin raapustaa Leilankin tarinan ideoita muistiin. En ole Leilaa unohtanut.1 kommentti:

  1. Voi kiitos, ihanista sanoista! ❤️ En ollut ollenkaan huomannut tätä ennen.

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)