Postaukset

Mitä blogimaailmassa tapahtuu - Unelma-edition


Hiihdot on hiihdetty niin MM-Lahdessa kuin meidän hiihtolomalla. Tuntuu mukavalta palata takaisin töihin. Kuulun siis niihin onnekkaisiin, jotka rakastavat työtään, vaikkakin se välillä on kuluttavaa. Opon ammatti on yksi unelmistani, joka on toteutunut. Tässä on muutama muu toteutunut unelmani:

 • Minulle täydellisen miehen löytäminen 
 • Merenneitohääpuku
 • Wicked-musikaalin näkeminen
 • New Yorkin kokeminen
 • Berliinin muurin näkeminen
 • Sukelluskortin (PADI) suorittaminen

Lomaviikolla oli aikaa levätä ja sytytellä luovuuden kipinöitä. Ne kipinät olivat aika vähissä vielä edellisen postauksen aikoina. Huomasin jälleen, että unelmia alkoi syntyä ja ahmin ihan urakalla unelmiin liittyviä postauksia muiden blogeista. Postauksista inspiroituneena päätin tehdä tämänkertaisen Mitä blogimaailmaan kuuluu -postauksesta unelma-editionin.Blogimaailman kuulumisia ja blogiunelmia1. Unelmahommissa

Mielestäni on siistiä huomata, miten erilaisia ammatteja nykyään on olemassa verrattuna esimerkiksi viime vuosituhanteen. Digiammattilaiset on hyvä esimerkki tästä. 

Kaksi digiammattilaista ja bloggaajaa (Satu Rämö ja Hanne Valtari) on julkaisemassa pian kirjan: Unelmahommissa. Työelämästä voi tehdä itsensä näköisen ja harrastus voikin muuttua kannattavaksi työksi. Tässä voisi olla hyvä kirja sinulle, jos unelmoit saavasi elantosi bloggaamalla... tai muulla luovalla työllä.

Luin juuri Hannen perheen Austraalian seikkailun alkumetreistä Lähiömutsi-blogista.


2. Rohkeus unelman toteuttamiseen

Aamukahvilla -blogin Henriikka uskalsi hypätä uuteen ja tuntemattomaan ja hänestä tuli yrittäjä. 


3. Appeja unelmointiin

Tässä muutama hauska appi unelmoinnin avuksi:4. Ammattibloggaaminen

Yksi minun mielestäni mielenkiintoisimmista bloggaamiseen liittyvistä postauksista on Kemikaalicocktailin Miten blogilla voi tienata elannon? Postaus toi ainakin minulla uusia näkökulmia ja ymmärryksen luovan digiammattilaisen työstä.


5. Omien blogiunelmien pohtiminen

Olen siis lomalla pohdiskellut jälleen kerran Kivemman blogin tulevaisuutta; mihin suuntaan annan blogin ottaa askeleita? Mitä haluan ja miten pääsen haluamaani?

Kannattaa pysyä kuulolla, sillä blogiin tulee tällä viikolla postaus blogiunelmista ja ILMAINEN unelmointikaavake sinulle printattavaksi.6 kommenttia:

 1. Oi kuullostaa hyvältä tuo unelmointikaavake, jään siis kuulolle :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi tuli ostettua vuoden lopulla printteri niin nyt sille on siis käyttöäkin! Jään innolla odottamaan :) Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 3. Unelmia täytyy olla ja niitä kohti pitääkin pyrkiä. Upeaa, kun on kannustavia esimerkkejä ja apuvälineitä. Eihän kaikki unelmat tai kaikille unelmat ole niin helppoja toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja kaikki unelmat eivät aina osoittaudukaan sellaisiksi joita todella haluaisimmekaan. Siksi niitä on hyvä "käsitellä" kovallakin kädellä :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)