Postaukset

Onko Picmonkey ilmainen?


Postausta päivitetään.
6 kommenttia:

 1. Kiva kun kirjotit tästä, koska PicMonkeyn käyttö on yleistynyt aika paljon ainakin mun seuraamissani blogeissa! :) Ja muuten sun blogi sai pienen (positiivisen ;)) maininnan mun blogini toistaiseksi uusimmassa postauksessa...

  toverit.blogspot.com / http://toverit.blogspot.fi/2017/02/mista-saan-inspiraatiota-blogiin.html

  VastaaPoista
 2. Huomasin äsken, ettei Picmonkey anna enää tallentaa kuvaa jos ei kirjaudu sisään. Osaatko sanoa, miten kirjautuminen vaikuttaa tai onko jotain konnankoukkuja, jotka pitäisi osata ottaa huomioon käyttöehdoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas kumma! Minulla toimii kolmella eri koneella ihan normaalisti.

   Poista
  2. Oho, outoa! Mä kirjauduin ulos ja silloin tallennusvaiheessa tulee teksti "Time to sign up, podnah! You need to create your account now, so you can save your masterpiece." O.o

   Poista
  3. Johtuu varmaan siitä, että mä olen kirjautuneena sisään vaikka en ole ostanut maksullista osaa.

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)