Postaukset

Sain siskoltani ehkä inspiroivimman lahjan ikinä!


Eräs teistä ihanista kyseli miten kirjaprojekti on edennyt. Vastaus on valitettavasti, että ei kovin hyvin. Voisin latoa pitkän listan syitä tähän, mutta oikeastaan vain yksi syy on totta: tekosyiden keksiminen. 

Olen huomannut, että olen loistava tekosyiden keksijä. Mutta onneksi minulla on isosisko! Hän nimittäin antoi minulle eeppisen joululahjan.Kirjailijaviikonloppu


Sulkeudumme siskoni kanssa yhdeksi viikonlopuksi pois maailmasta ja kirjoitamme. Kirjoitamme, kirjoitamme ja kirjoitamme. Emme tee edes ruokaa vaan menemme valmiiseen pöytään. Sitten taas kirjoitamme, kirjoitamme ja kirjoitamme. 

En malta odottaa! Minulla on kyllä maailman ihanin ja inspiroivin sisko!2 kommenttia:

  1. Ihana lahja! Mutta hauska kyllä, mä annoin pikkusiskolleni lahjaksi neulomispäivän samalla idealla. :D :D

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)