Postaukset

5 tapaa innostua marraskuustaOnhan se itsekin osallistuttava marraskuun #Listahaasteeseen! Huolimatta loskalätäköissä kastuneista sukista, pimeydestä, joka hiipii myös sisälle hämärän valeasussa sekä taaksejääneen kesän aiheuttamasta haikeudesta, minun marraskuuni on ollut ihana. Ihana!

Miten se on mahdollista? Olen tehnyt tietoisia valintoja ja treenannut mieltäni - kunnon asennetyöllä olen saanut kokea ihanan marraskuun.

1. Fiilistely hämärässä

On ollut mahtavaa istua keittiöpöydän ääressä vain himmeän valon palaessa. Joskus se on ollut kynttilä, joskus taas liesituulettimen täydellisen surkea lamppu. Hämärässä olen voinut rauhoittua ja pohdiskella suuria ja pieniä ajatuksia. Olen voinut seisahtaa (tai oikeastaan istahtaa) ja levätä kaiken kiireen keskellä. Olen huomannut, että näissä hetkissä on taikaa.


2. Blogifiilistely

Olen viimein tullut siihen pisteeseen, että voin olla tyytyväinen blogiini. Tarkoitan, että voin olla ylpeä siitä ja nauttia siitä kokematta syyllisyyttä tai ahdistusta, jos en kerkeä postaamaan niin usein kuin "pitäisi". Tämän marraskuun aikana olen saanut mahtavaa palautetta myös muilta ihmisiltä ja  olen saanut tartutettua blogikipinän ihaniin seiskaluokkalaisiini. 

On ollut mahtavaa huomata, että elämässä on jotain sellaista mitä aidosti kaipaa, kun siihen ei ole aikaa. Bloggaaminen on tärkeää minulle. On ihana kokea kuinka sormet syyhyävät päästä kirjoittamaan. Bloggaaminen on ihanaa!


3. Tarinat

Jos olet tutustunut kirjaprojektiini, tiedät että rakastan tarinoita. Tämän marraskuun aikana olen saanut sukeltaa tarinoiden maailmaan; olen saanut tutustua eläviin ja aitoihin tarinoihin työssäni kuunnellessani nuorten elämänkertomuksia sekä kuvitteellisten henkilöiden draamapyörteisiin niin liikkuvassa kuvassa kuin sanoissa sivuilla. Olen pohtinut kirjani seuraavaa vaihetta. Mihin suuntaan Leila lähtee? Onko hän se joksi häntä luulin. Vai enkö tunnekkaan Leilaani?


4. Kauneus

Olen ihminen, joka rakastaa esteettistä kauneutta. Koen usein sykähdyttäviä hetkiä kun näen jotain kaunista. Nyt marraskuussa olen saanut hämmästyä monia kertoja luonnon karusta kauneudesta. Lehdettömissä puissa on jotain todella puhuttelevaa. Miksi en ole sitä aiemmin ymmärtänyt! Luonnon lisäksi olen törmännyt uskomattoman upeisiin valokuviin kirjoissa ja netissä

5. Rakkaus

Marraskuussa olen saanut kokea suurta kiitollisuutta, koska Taivaan Isä on antanut elämääni niin paljon rakkautta. Kun ajattelen asiaa oikein kunnolla, melkein pakahdun onnesta. Minulla on läheisiä ihmisiä, jotka ovat osoittaneet rakkauttaan minulle. Olen saanut nauttia heidän välittävästä seurastaan. He ovat kantaneet murheitani ja kävelleet rinnalla. Olen saanut olla höpsö itseni heidän seurassaan. Ja he rakastavat minua juuri tällaisena. Minä olen onnekas!

Ihmiset eivät ole ainoita rakkauspakkauksia. Nimittäin tätä postausta kirjoittaessani, minun karvainen rakkauspakkaus istuu työpöydän alla pää sylissäni ja suklaasilmillään se katselee minua ja huokailee ihastuneena. Minä olen arvokas ja tärkeä! Tällä kertaa minulla ei ole kiire joulukuuhun. Tässä on hyvä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)