Kivemman blogin vihkoarvonta
Koska kirjoitin miksi ideat kannattaa kirjoittaa paperille (eikä älypuhelimeen), päätin järjestää arvonnan, jonka palkintona on 2 ihanaa Paper Chic vihkoa. 

Arvonnan säännöt:


Arvonta on tarkoitettu Kivemman blogin Facebook-seuraajille, eli tykkää sivuista, jotta voit osallistua.Kommentoi tämän postauksen alle: Minkä sanan kirjoittaisit ensimmäisenä vihkoon?

Extra: ylimääräisen arvan saat, jos kerrot arvonnasta someystävillesi, vaikkapa blogisi sivupalkissa tai Facebook-sivuilla. Laita linkki kommenttisi perään. 

*Tarkastan kaikki osallistumiset, joten ei kannata huijata. Pidä huoli, että noudatat ohjeita, en nimittäin muistuta puutteista. Arvonta päättyy 10.7 klo 23.55Kivemman blogin Minttu

9 kommenttia:

 1. Vihko tulisi matkailuautoomme matkapäiväkirjaksi, joten varmaan eka sana olisi matkapäiväkirja. Fb-tykkääjänä yhdellä mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita vihkoja! Multa löytyy työpöydältä aika huikea määrä erilaisia vihkoja, joihin kirjoittelen kaiken muistiin tarvittavan ylös ja joskus ihan huvikseen raapustelen :) Ensimmäinen sana on todella vaikea.. ehkäpä lähtisin otsikolla BLOGI. Ihana arvonta, pistän jakoon myös blogini fb-sivuille ja olenkin sinua jo sielläkin puolella seuraillut :) https://www.facebook.com/turkoosejaunelmia/ (turkoosejaunelmia at gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Ihania virkoja! Elokuussa alkaa lukio, joten varmaan vihkot olisivat hyviä muistiinpanoja varten. Varmaan ensimmäinen sana olisi Muistiinpanoja.

  Emilykq385@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat vihkot. Yhdellä arvalla mukana ja vihkoon voisin kirjailla vaikka päivän kiitollisuusaiheita. Eka sana voisi kauniisti ja yksinkertaisesti olla kiitos.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaisin ekan sivun ylälaitaan isolla TO DO. Pitäisin listaa opiskeluun liittyvistä tehtävistä. Huh, tylsää, mutta niin käytännöllistä. Olen lista-ihminen, joten varmaan sivuille tulisi kirjattua muunkinlaisia listauksia.
  Linkitin, eli kahdella mukana, jos vielä näin viime hetkillä tehdyn linkityksen kelpuutat.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania vihkoja. Olen mukana yhdellä arvalla.

  Ensimmäinen asia mitä kirjoittaisin olisi varmaan jotain musiikkiin liittyvää sillä kirjoittaisin omia laulun sanoja ja runoja vihkoon :)

  vinski.kissa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Laitetaan yksi arpa.
  Olen ajatellutkin, että laittaisin vihkoon ylös blogiaiheet, sillä muistan yks kaks jonkun kivan idean, ja kohta se on unohtunut. Vihko seilaisi siis mukanani niin kassissa kuin työpöydälläkin. Kirjoittaisin ensimmäiseksi: BLOGGAA MUT
  Lisäksi haaveena toinenkin vihko, joka olisi mukanani lääkkeiden jaossa, sillä hatara muistini kun ei muista ihan todentotta asioita. Siihen vihkoon tulisi kanta.fin tarkastusajankohta, apteekkihaku ajankohta ja milloin uusi lääke pitää laittaa dosettiin. Siten ei tulisi niitä hetkiä, ettei lääkkeet olekaan ajantasalla ja kivut kasvavat hallitsemattomiksi. Sellainen vihko saisi sanoikseen: KANTA:FI/MEDICIINI/APOTEEKKI
  somanyinspiration@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuukauden päästä alkaa taas koulu ja vihkoja tarvii. Ekana kirjoittaisin varmaan oman nimen. :D

  Tykätty on ja jaoin myös arvontamuistutuksen facesta, kaksi arpaa siis. :)
  https://m.facebook.com/sanna.kylmanen.9?fref=nf

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ilo
  Rukous
  T: Marja
  Kaksi arpaa

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)

Instagram