Postaukset

Blogiarvonta

9 kommenttia:

 1. Ööh, mä täällä ihmettelen, että osasinkohan osallistua arvontaan...;D Kommentoinpa samalla tuohon edeltäväänkin: Näyttää todella hyvälle! Sekä väriyhdistelmä ja tyyli..Milloinkas aiot uuden ulkoasun ottaa käyttöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rafflecopter-arvontaan osallistut niin, että kirjaudut sisään joko facebookillasi tai sähköpostillasi. Sen jälkeen aukeaa osallistumistavat, joista sitten valitset itsellesi sopivan/sopivat.

   Poista
  2. Ja uuden ulkoasun luominen on vielä vähän kesken. Mutta toivottavasti tällä tulevalla viikolla saan muutokset tehtyä :)

   Poista
 2. Tämäpä oli vekkuli arvontakone! Jos sinulla on osallistumis"arvoissa" hassu pinnaus-URL, niin se on sitten multa. Siispä ohjeet Pinterestin käyttöön olisivat tervetulleet. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi tyyli arpoa ja vautsi mikä palkinto. Tää tyttö innolla mukana pitäen peukut ja varpaat pystyssä! <3

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hui...osasinkohan tuon osallistumisen tehdä oikein...Mutta kun osallistuminenkin oli haastavaa, olisi todellakin tarvetta blogikirjalle. :-) Tämä on tosi nätti blogi! T:Kati (kati.kainulainen @ gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tulee siis kirjautua tuossa Rafflecopterissa sisään joko Facebookilla tai sähköpostilla, jonka jälkeen klikkaamalla valitset sopivat osallistumistavat ja vielä lopuksi hyväksyt ruudun oikeasta alakulmasta, kun olet toiminut ohjeen mukaisesti.

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)