Postaukset

Blogiohjeet


Kivemmasta blogista löydät blogiohjeita ulkoasun muokkaamiseen ja blogin sisällön luomiseen. Lisäksi täällä on paljon postauksia yleisistä blogivinkeistä.

Mukavaa tutkimusmatkaa!4 kommenttia:

 1. Sulla on vaan niin IHANA blogi! Tän kokoaminen on varmasti suuren työmäärän takana!<33

  tyttojamolossi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hei
  Olen samaa mieltä Olgan kanssa: varmaan hirmuinen homma! Mutta siitä lämmin kiitos <3
  Eksyin sivullesi etsiessäni uudelle ystävälleni (joka haluaisi perustaa blogin, hän on 85 vuotias! :) ) blogialustaa. Hän käyttää mm.älypuhelintaan melkein heti ostohetkestä niin kuin olisi ikänsä käyttänyt, kommentoi/jakaa kuviaan/ Facebookissa, katselee lastenlastensa snäppejä, harkitsee Instaan liittymistä... Nyt olen saanut hänet innostumaan bloggaamisesta, koska hänen FB-päivityksensä ovat "blogimaisia" mieluummin kuin pelkkä FB-postaus. Mahtava tapaus! Miehensä ei ole edes Facebookissa ja kyselee älypuhelimensa ongelmissa ensin vaimoltaan ;)
  Täältä löysinkin kivasti ohjeita. Linkitän tämän ystävälleni. Ehkä tämä innostaa häntä tuossa bloggaamisessa eteen päin, eikä minua enää tarvitakaan...
  Kiitos sinulle näistä selkeistä vinkeistä <3 :)
  -Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi!!! Aivan ihana ystävä sinulla! Voi kunpa minäkin olisin eläkeläinen, joka haluaa oppia uutta ja kokeilee asioita rohkeasti. Toivottavasti blogistani on hänelle hyötyä. Ja aina voi kysyä, jos tulee jokin pulma eteen :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)