Postaukset

Keskustelu blogini kanssa


Kivempi blogi: Hei, Minttu! Miksi sä et tee täällä blogissa mitään?! Mulla on ikävä sua ja sitä, että saisin uusia postauskia lukijoille.

Minttu: Kuuleppas nyt, me ollaan juteltu tästä. Minä en aio ottaa stressiä sinusta. Itsekin tykkäät siitä, etten rykäise tänne mitään täytepostauksia.

Kivempi blogi: Mutta on tämä jo vähän tyhmää! 

Minttu: No ehkä tämä auttaa... mulla on sulle kiva yllätys.

Kivempi blogi: Yllätys! Rakastan yllätyksiä!

Minttu: (Nauraa)

Kivempi blogi: KERRO JO MIKÄ SE YLLÄTYS ON!!! 

Minttu: Olen kuule muuttamassa sinun ulkoasuasi. Olen ideoinut, suunnitellut, koodannut, kirjoittanut... Hylännyt ideoita, keksinyt uusia, pohtinut, pohtinut ja pohtinut.

Kivempi blogi: (Hiljaa)

Minttu: No...? Mitä mieltä olet? 

Kivempi blogi:Minttu: (Nauraa)

Kivempi blogi: Kerro nyt lukijoillekin mitä on tulossa!

Minttu: Hyvä idea!

Rakkaat lukijat, Kivempaan blogiin on tulossa muutoksia. Ulkoasu tulee muuttumaan ja sisältökin ottaa uutta suuntaa. Edelleen blogiohjeet ja blogivinkit  pysyvät blogissa ja jatkan niiden julkaisemista. Mutta koska kyseessä on minullekin kivempi blogi, Kivemman blogin sisältöön tulee myös uusia aiheita ja teemoja. Kivempi blogi: iloksi, hyödyksi ja luovuuden vyöryksi.

Tarkoituksena on tehdä muutokset tämän viikonlopun aikana. Jos blogi ei siis toimi normaalilla tavalla, kyse on remonttihommista.


1 kommentti:

  1. Kuulostaa todella ihanalta tuo "Kivempi blogi: iloksi, hyödyksi ja luovuuden vyöryksi." ! En malta odottaa mitä kaikkea ihanaa tänne tulee :)

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)