Postaukset

5 ihanaa elokuvaa syksyyn


Minusta on ihanaa sukeltaa tarinoiden maailmaan. Elokuvien visuaalisuus antaa myös mahdollisuuden vuodenajoille olla kuin yksi henkilöhahmo. Tässä muutama vinkki, jos haluat rentoutua ja inspiroitua elokuvan ääressä - ihastellen syksyä.1. Pikku naisia

Pikku naisia (perustuu samannimiseen ihastuttavaan kirjaan) on kuin rakkauslaulu vuodenajoille. Maisemat ja värit ovat henkeäsalpaavan kauniita. Tarinan kaunis viattomuus koskettaa. Kaiken ei tarvitse olla likaista ja rohkeaa.


2. Aina vierelläsi (Stepmom)


Varaudu nenäliinoihin! Tämä ihastuttava elokuva raapaisee ja syvältä. 3. Sinulle on postia

Jos rakastat romanttisia elokuvia, Meg Ryan ja Tom Hanks eivät petä odotuksia. Uneton Seattlessa on heidän legendansa. Sinulle on postia on myös söpö! Elokuva pääsi tälle listalle, koska Meg Ryanin pikkuruinen kirjakauppa on kuin unelma. Ai niin! Onhan siinä syksykin suuressa roolissa.


4. Sweet Home Alabama

Tässäkin hauska romanttinen tarina täynnä Yhdysvaltojen eteläosavaltioiden charmia. En edes kehtaa kertoa kuinka monta kertaa kävin katsomassa tämän elokuvissa, kun olin teini.5. Ainoat oikeat

Yksi suomalainenkin elokuva pääsi listalle. Nimittäin Ainoat oikeat. Suomalainen toki, mutta hyvin amerikkalainen romcom.Tämä postaus on osa Blogisisarten Tervetuloa syksy -sarjaa. Eilen blogisisareni Veera jakoi sähköisen maailman helmiä, eli loistavia linkkejä joiden takaa meistä jokainen voi löytää jotain mukavaa ja innostavaa luettavaa. Huomenna taas Hanna-sisar postaa syksyn must have -vaatekappaleesta. 14 kommenttia:

 1. Sweet Home Alabama – jonka julkaisusta muutin tuli Reese Witherspoonin 15 v pari päivää sitten – oli kyllä hyvä, vaikka arvasinkin loppuratkaisun. :D Myös Aina vierelläsi -elokuvasta tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuratkaisujen ennalta-arvattavuus on minusta suotavaa tässä genressä :D

   Poista
 2. Syksyn pimeisiin iltoihin sopiikin elokuvat hyvin. Mutta mä oon vielä jumisssa ämpärilistan kohdassa 4. Yritän säilöä puolukoita talven varalle :D (muille lukijoille tiedoksi, että viittaan tuohon listaan 2 postausta taaksepäin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Onnistuisiko se yhtäaikaa? Toisaalta ei! Hetkestä nauttiminen tuskin onnistuu jos tekee monta asiaa yhtäaikaa.

   Poista
 3. Tom Hanks on kyllä ihan yli ihana, tähän mennessä olen tykännyt kaikista hänen leffoistaan mitä olen nähnyt! Meillä ollaan nyt tuijotettu lähinnä päättömiä netflix-sarjoja, mutta tänään voisikin viettää muutaman leffan pituisen leffaillan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on maratoonattu Gilmore Girlsien parissa, mutta elokuvat tekevät hyvää välillä :)

   Poista
 4. Pari tuttua elokuvaa, mutta joukossa oli myös tuntemattomia, joten täytyypä kirjoittaa muistiin ja katsoa syyssateisena iltana. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Sinulle on postia - on yksi lemppareistani. <3

  VastaaPoista
 6. Minä en oikeastaan katso elokuvia koskaan, mutta nyt olen katsonut poikani kanssa Harry Potter - elokuvia. Kirjanakin ne sopivat hyvin syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Niissähän aina aloitetaan syksystä, kun uusi kouluvuosi alkaa Tylypahkassa :)

   Poista
 7. Mielenkiintoisia valintoja! Kaksi viimeistä ovat sellaisia, etten ole niitä kertaakaan nähnyt, joten niitäpä pitää yrittää katsella jostain!

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)