Postaukset

Tein virheen - Emme olekaan enää siskoja


Kun ihanan blogiystäväni Veeran kanssa haikailimme blogimaailmaan yhteisöllisyyttä ja sisarellista henkeä, päätimme rakentaa yhteisön. Yhteisömme on kasvanut ihanaksi kannustusjoukoksi, joka aidosti haluaa kulkea toisen bloggaajan rinnalla. Olemme jakaneet vinkkejä ja rohkaisun sanoja synkkinä hetkinä. Olemme iloinneet onnistumisista.

Koska ryhmämme lähtökohta ja todellisuus kumpuaa toisen arvostamisesta ja kannustamisesta, olen hyvin surullinen, että olen tehnyt toista bloggaajaa loukkaavan virheen. Valitsimme ryhmällemme nimeksi Blogisiskot. Ajattelimme, että se kuvaisi meitä ihmisinä. Kolusimme blogimaailman ihmeellistä maailmaa, emmekä löytäneet Blogisiskoja. Tein kuitenkin virheen, kun en ymmärtänyt ajatella yksikössä. 

Anna Amneli on rekisteröinyt itselleen Blogisisko / blogisisko -tavaramerkin. Sain häneltä tänään viestiä ja hän on myös maininnut asiasta blogissaan ja Facebookissaan. 

Haluan pyytää Anna Amnelilta kaikkien entisten blogisiskojen  ja itseni puolesta anteeksi. Tarkoituksenani ei ollut hyväksikäyttää tavaramerkkiäsi. En valitettavasti tiennyt sen olemassa oloa. Jos olisin tiennyt, emme olisi koskaan itseämme blogisiskoiksi kutsuneet. Haluamme olla Anna Amnelillekin sisarellisen kannustavia kanssabloggaajia. Tulemme poistamaan blogisiskoihin liittyvät sanat blogeistamme pikaisesti. Itse alan hommiin heti huomenna töiden jälkeen. 

Toivon, että Anna ei ajattele minusta tai entisistä blogisiskoista pahaa. Olemme pahoillamme. Yritämme keksiä itsellemme sisällöllisesti yhtä kuvaavan nimen, joka ei loukkaa Annaa.


2 kommenttia:

  1. Ihan ymmärrettävää että tuollaista sattuu. Varmaan Anneli antaa anteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina tsemppiviestistä! Harmillinen tapaus varsinkin, kun googlettamalla ei silloin löytynyt tätä.

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)