Postaukset

Mitä blogimaailmassa tapahtuu


1. Bloggaajat ilkeilyn kohteena


Olen tähän mennessä ollut onnellisessa asemassa, koska blogin lukiijat ovat olleet minua kohtaan äärimmäisen ihania. Olen saanut kannustavia ja positiivisia kommentteja. Kaikki bloggaajat eivät kuitenkaan ole näin onnekkaita. Aivan kuin bloggaajista tulisi yleistä omaisuutta, koska ovat päättäneet julkaista jotain netissä. Ja yleistä omaisuuttahan saa kohdella ilkeästi.
2. Bloggaamisen positiivinen vaikutus

Olen kirjoittanut Kivemmassa blogissa bloggaamisen positiivisesta vaikutuksesta mielenterveyteen. Vanha postaukseni nousi taas mieleen, kun luin Maaret Kallion postausta vaikenemisen vaaroista. Hän kirjoittaa: "Se, mistä ei puhuta ääneen, ei suinkaan katoa, vaan sekoittaa mieltä ja kuorruttuu häpeällä."

Voisiko blogi antaa äänen? Voisiko blogin avulla "puhua ääneen" nuo vaikeat asiat?3. Haluatko kirjoittaa paremmin? Lue.

Kun etsii tietoa, miten voisi tulla paremmaksi kirjoittajaksi, törmää aina kuuluisien kirjailijoiden ohjeeseen lukemisen välttämättömyydestä. Jos haluat haluat kehittyä kirjoittajana, lue, lue ja lue.  

Minä luen tällä hetkellä Tolkienin Hobittia. Ehkä tämän tarinoiden mestarin nerous tarttuu minuun. (Huokaus...)

Seuraavaksi voisin hypätä Helmet-lukuhaasteeseen Turkooseja unelmia -blogin Emilian tavoin. Listassa on mielenkiintoisia lukuteemoja!4. Mieleenpainuneet postaukset

Miten vähentää kiirettä ja arjen hässäkkää?
Lukeeko kukaan enää blogeja?
Mitä varten nuoret naiset - Yli 18 eri!5. Kivemman blogin FB-arvonta


4 kommenttia:

 1. Olen aiemmin saanut osuman tuosta bloggaajille ilkeilystä, onneksi viime aikoina ei ole tullut muita kuin huippu ihania kommentteja jotka tuovat aina hymyn huulille :) Toisissa blogeissa sitä näkee enemmän ja siitä tulee aina huono fiilis, vaikka ei omalle kohdalle osuisikaan. En ihmettele miksi joillakin bloggaajilla on joku muu katsastamassa kommentit läpi ennen julkaisua. Voisin kuvitella itse tämän oikein toimivaksi ratkaisuksi jos enemmänkin tulee ns. vihapostia.

  Haha hyvä kun muistutit haasteesta, jäänyt muutama merkkaamatta :D Täytyy kyllä myöntää, että haasteet inspiroivat helposti ja nyt onkin tullut luettua taas enemmän. En olekaan ennen ajatellut sitä toista puolta, että se vaikuttaisi myös kirjoitustaitoon, mutta tottakai! Hyvä kooste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten hyvä idea, jos joku muu tarkastaa kommentit! Säästyy pahalta mieleltä.

   Minä jään seurailemaan edistymistäsi haasteessa ja noukin lukuvinkkejä :)

   Poista
 2. Tämä blogi oli sen verran hyödyllinen ja mielenkiintoinen, että päätin jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)