Postaukset

Mitä blogimaailmassa tapahtuu


1. Blogisiskot

Minä ja Veera olemme saaneet ihania uusia Blogisiskoja! Ihanaa! Ehkä sinäkin haluat hypätä mukaan.



2. Appeja bloggaajille


  • Tuntuuko joskus, että on vaikea keskittyä postauksen kirjoittamiseen ja some ja nettisurffailu veisi voiton? SelfControl on ilmainen ohjelma, joka estää pääsysi määrittämillesi sivuille haluamasi ajan. Loistava apuväline myös opiskelijoille. Vink, vink.
  • Aviary on loistava apuväline, jos haluat (tai on pakko) käsitellä blogikuvan kännykällä. (Kannattaa myös tutustua heidän haasteisiin!)
  • Jos olet kuin minä, olet tilannut miljoona uutiskirjettä. Unroll.Me auttaa selvittämään sähköpostisi postilaatikon järjestykseen ja pääsemään eroon kummallisista uutiskirjeistä. Suosittelen!



3. Lisää näkyvyyttä

Luin juuri mielenkiintoisen postauksen Flipboardin käytöstä. Se voi tuoda mukavasti lisää liikennettä blogiin! Postaus on Lontoon kielellä, mutta kannattaa vilkaista. How to Score Thousands of Blog Pageviews Using Flipboard.



4. Mieleenpainuneet postaukset




5. Blogimusiikkia

Minä pystyn keskittymään ja pääsemään fiilikseen paremmin, jos kuuntelen musiikkia blogatessa. Olen tehnyt Spotifyhin oman Blogimusiikkia-soittolistan. 





10 kommenttia:

  1. Mukavaa kevätpöhinää blogimaailmassa. Tuo Unroll.me täytyy testata; postilaatikko piukassa kaikenmaailman uutiskirjettä yms yms

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä keksintö! Nimimerkillä En malta olla tilaamatta uutiskirjettä :D

      Poista
  2. Ja minä en taas voi keskittyä ollenkaan postauksen tekoon jos kuuntelen musiikkia ;)
    Mieluummin pitää olla hiljaista, että voi keskittyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hauska miten erilaisia ihmisiä me kaikki ollaan. Mä olen töissä koulussa, ja jo siellä näkee, että joitakin auttaa pieni hälinä tai musiikki ja jotkut tarvitsevat täydellisen hiljaisuuden.

      Poista
  3. Täällä kanssa yksi joka sortuu tilailemaan kaiken maailman uutiskirjeitä ja sitten kiroan niitä jälkikäteen. Täytyy siis kokeilla tuota Unrollia!

    On muuten jännä miten toiset keskittyvät paremmin musiikin tai pienen taustahälyn kanssa ja itse taas olen enemmän sellainen, ettei mikään luonnistu ilman hiljaisuutta. Välillä sitä kokeilee jotakin rauhallista taustamusiikkia tai menevämpää lempparimusaa, mutta siitä lähtee ajatukset vain karkuteille pysyvästi ja voi heittää hyvästit tekemiselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi teitä hälyherkkiä :D Jäätte paljosta paitsi :D:D:D

      Poista
  4. Jotkin postaukset vaativat ehdottomasti musiikkia taustalleen ja jotkut suostuvat syntymään vain täydessä hiljaisuudessa. Tosin jotkut kirjoitukset ovat myös sellaisia, että niitä naputellessa on pakko kuunnella yhtä ja samaa kappaletta uudelleen ja uudelleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin saattaa usein soida yksi ja sama biisi kerta toisensa jälkeen kirjoittaessa :D

      Poista
  5. Heippa!

    En ole vielä koskaan kommentoinut tekstejäsi, vaikka olen lukenut niitä jo kauan (aina siitä asti, kun blogini pääsi blogialusta-postaukseesi; kiitos siitä kunniasta!). Tahdon vain kertoa, että kirjoituksiasi on ilo lukea. :) Ne antavat usein ajattelemisen aihetta, ja joitain postausideoitakin olen blogistasi napannut, vaikka ne tekstini ovatkin vielä luonnosten puolella. Kirjoitusprojektiasi on ollut mukava seurata. Tuntuu, että levität kannustavia sanoja ja aitoa tsemppimieltä yhtenään kaikille. :) Blogisi todella on kivempi blogi, varsinainen hyvän mielen ja inspiraation paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan mielettömän ihanasta kommentista! Piristit todellakin päivääni. Ihan mielettömän ihanaa, että blogistani on tullut sinulle tuo kuva. Se nimittäin on koko ajan minun tavoitteeni :)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)