Postaukset

Blogiunelmat - Ilmainen unelmointikaavake


Viimeisimmän Mitä blogimaailmassa tapahtuu -postauksen teemana oli unelmat. Unelmointi on ihanaa ja lupasinkin ilmaisen unelmointikaavakkeen (vaikkakin tein taas itselleni tutun blogimokan numero kolmen), jonka voit halutessasi printata itsellesi TÄÄLTÄ
Tulossa blogiin:

Onko ammattibloggaaminen oikeasti unelmoinnin arvoista? 
Uskaltaisitko enemmän kuin vain unelmoida?


10 kommenttia:

 1. Unelmia, haasteita ja tavoitteita on oltava saavuttaakseen tavoittelemansa paikan blogimaailmassakin. Aivan kuten kaikissa muissa asioissa elämässä. Kiitos kun muistutat meitä unelmien tärkeydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmat ovat tärkeitä ja inspiroivia. Ilmeisesti myös tutkimuksissa huomattu yhteys mielenterveyteen :)

   Poista
 2. Kieltämättä jonkun verran tulee unelmoitua blogiin liittyvistä asioista, mutta jotenkin sitä usein ajattelee, että voisiko muka minulle tai minun blogilleni olla mahdollista tämä tai tuo. Pitäisi vain uskoa ja uskaltaa enemmän unelmoida!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi miten kiva ja hyödyllinen tämä sun blogi, täältä löytyykin lähes kaikki tarvittava! Sellaista olen itse miettinyt, että miten saada blogipostaukset niin, että ne näkyvät bloglovinissa vain osittain, ja koko tekstin lukeakseen joutuu klikkailemaan itsensä ihan sinne blogin sivulle? Oliskohan sulla mahdollisesti ratkaisua tähän? :)
  Ihanaa kevättä! ❤

  suvimyllymaki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suvi!

   Kiitos ihanasta palautteesta! Onko sulla esimerkkiä tuosta Bloglovin-toiveestasi? Esim. oletko nähnyt sen jollain muilla?

   Poista
 4. Kiitos loistavasta blogista! Tästä on ollut suuresti hyötyä blogin ulkoasua muokatessa :)

  VastaaPoista
 5. Hieno idea tuo lomake! :) Ehdottomasti kannattaa säännöllisesti miettiä blogiunelmiakin. Kiitti inspiraatiosta <3

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)