Postaukset

UN-Do -lista - Oman pääkopan konmaritusRakastan listoja. Ei varmaankaan tule yllätyksenä, koska Kivemmassa blogissa on ollut joka kuukausi #Listahaaste

Listat ovat olleet minulle tapa oppia itsestäni uutta ja ne ovat antaneet minulle välineen kehittää itseäni. Listojen avulla olen saanut kokea mielenkiintoisia ahaa-elämyksiä. The 52 Lists Project -kirjan pohjalta olen saanut käydä myös mielenkiintoisia keskusteluita siskoni ja ystävieni kanssa.
Viime vuonna tutustuin uudenlaiseen tapaan tehdä listoja. Olemme nähneet paljon listoja esimerkiksi unelmista ja asioista mitkä haluaa saavuttaa tai kokea, myös blogeissa. Ne ovat toki ihania, mutta törmättyäni toun-do -listaan, ihastuin ja huomasin käänteisyyden valtavan mahdollisuuden.

Un-do -listaa voisi verrata konmarittamiseen, mutta järjestystä ja harmoniaa ei pyritä luomaankaan kotiin, vaan omaan pääkoppaan. Pääkopan konmaritus, loistavaa!

Joulu/tammikuun #Listahaasteen aiheena onkin un-do -lista.  Olisi mahtavaa saada sinut mukaan pääkopan konmarittamiseen. Mukaan kannattaa tulla, jo ihan siitäkin syystä, että kahdella osallistujalla on mahdollisuus saada itselleen ihastuttavat Inspiraatiokortit

(Kortit ovat ihastuttaneet muitakin bloggaajia. Esimerkiksi Katjaa Tässä ja nyt - Unelmien kera -blogista)


Tässä on minun kolmen kohdan Un-do -listani:


1. En sano "kyllä" ilman, että olen aidosti miettinyt asiaa. Jaksanko, kerkeänkö, haluanko ja osaanko?

2. En tee päätöksiä, ostoksia ja suunnitelmia sen mukaan millainen haluaisin olla, vaan sen mukaan kuka olen. Koska minä olen jo nyt hyvä tyyppi.

3. En unohda, että muidenkin ajatukset ja ideat ovat arvokkaita ja inspiroivia.Tule mukaan #Listahaasteeseen! Pysähdy miettimään.9 kommenttia:

 1. Hyvän listan olet tehnytkin. Pitää laittaa pohdintaan itsellekin.

  VastaaPoista
 2. Hyvä lista! Olipas hyvä lukea tämä postaus, sillä nyt sain omaankin listaan paljon ideoita. Ajattelin asiaa tähän asti ihan turhan konkreettisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen tehnyt listoja, mutta tällaista listaa en ole tehnyt..hmm.

  VastaaPoista
 4. En sano "kyllä" kuulostaa itsellenikin sopivalta. Hyviä oivalluksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus on hyvä pysähtyä, että näitä oivalluksia tulee :)

   Poista
 5. Viime metreillä vielä mukana #listahaasteessa omalla UN-DO -listallani! :) Kiitos, tämä oli loistava haaste - ja aion pitää omasta listastani tiukasti kiinni, ja noudattaa kolmea omaa lupaustani! :)

  http://villakotiranta.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)