Postaukset

Mitä blogimaailmassa tapahtuu


1. Blogiarvontoja joulukuussa

Onko sinulla blogissasi arvonta? Jaa linkkisi alla. Laita otsikoksi arvontasi palkinto ja arvonnan päättymispäivä suluissa.






2. Himassa.

Oletko tutustunut jo Himassa-sivuun? Tammikuun teemana on kodin järjestys. Mahtavaa, nimittäin Kivemman blogin tammikuuhun kuuluu ideoita ja ohjeita blogin ja bloggaamisen järjestämisestä. Uusi vuosi on hyvä aloittaa antamalla tilaa uudelle ja paremmalle.



3. Creative Marketin viikon ilmaiset

Kiva nähdä minkälaisia ilmaisia lahjoja Creative Market antaa ensi viikolla meille bloggaajille! Tällä viikolla Flower-fontti ja tyylikkään yksinkertainen ja jouluinen materiaalipaketti olivat minusta parhaimmat. 



4. Tarviiko kukaan enää Snäpäriä?

Oletko kokeillut jo Instagramin uusista (marraskuun) ominaisuuksista? Voit jakaa livevideon sekä katoavia kuvia ja videoita. Kuulisin mielelläni kokemuksistasi kommenteissa!



5. Blogitrendit 2017

Blogivuosi 2016 alkaa olla purkissa. On mielenkiintoista nähdä miten bloggaaminen tulee muuttumaan ja kehittymään ensi vuonna. 2016 näimme miten blogien visuaalisuus muuttui: yhä useampi blogi siirtyi enemmän nettisivumaiseen designiin lisäksi videot saivat jalansijaa osana blogien sisältöä. Moni suomalainen bloggaaja investoi myös ammattilaisen koodaamaan blogidesigniin. 

Ennen vuodenvaihdetta (meni tammikuun puolelle) kirjoitan tänne minun ja muiden veikkauksia vuoden 2017 blogitrendeistä.



2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista! Voi että, kun ymmärtäisi tätä teknologiaa paremmin..Onneksi sulta saa hyviä vinkkejä, kun pitää näprätä blogia!<3

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)