Postaukset

Joululahjavinkit - Kirjalahjat 1


On taas se aika vuodesta, että osa meistä pohtii päänsä puhki mitä antaisi lahjaksi rakkaille. Erityisen tärkeitä joululahjapohdinnat on jos rakkaan rakkauden kieli on lahjat. 

Minä rakastan lahjojen antamista ja saamista. Siksi halusin tehdä tämän postauksen; ajatus siitä, että joku voi kokea olonsa rakastetuksi ja arvostetuksi lahjan avulla, täyttää mieleni ilolla. 

Lahjat eivät siis ole meille kaikille turhanpäiväistä jouluhössötystä.

Huom! Olen itse lukenut suosittelemani kirjan TAI kirjaa on kehuttu ja suositeltu minulle.


Lahja hänelle, joka arvostaa elämän syvällisiä pohdintoja
Lujasti lempeä (Maaret Kallio), Saat sen mistä luovut (Tommy Hellsten), Tunne lukkosi - Vapaudu tunteiden vallasta (Kimmo Takanen), En olekaan yksin - Totuus perfektionismista ja riittämättömyyden tunteesta (Brené Brown), Aki Hintsa - Voittamisen anatomia (Oskari Saari), Itsemyötätunto (Ronnie Grandell), Kiltteydestä kipeät (Anna-Liisa Valtavaara), Miten tuen lapsen ja nuoren itsetuntoa (Raisa Cacciatore, Erja Kortoniemi-Poikela ja Maarit Huovinen), Rikos ja rangaistus (Fjodor Dostojevski)Lahja hänelle, joka pitää mielenkiintoisista naishahmoistaYlpeys ja ennakkoluulo (Jane Austen), Outolintu (Veronica Roth), Kotiopettajattaren romaani (Charlotte Bronte), Arvoitus nimeltä Margo (John Green), Edelleen Alice (Lisa Genova), Little Been tarina (Chris Cleave), Undercover Jihadi Bride (Anna Erelle), Brooklyn (Colm Toibin), Hitlerin raivottaret (Wendy Lower)2 kommenttia:

  1. Tuossa olikin monta hyvää kirjavinkkiä. Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinulle! Toivottavasti osoittautuvat myös hyviksi kirjoiksi :)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)