Postaukset

Lovely Letters - kansainvälinen kirjeenvaihto-ohjelma



Olen niin iloinen, että sain ottaa Lovely Letters -ohjelman mukaan vanhasta blogistani. Ihana Claudia Yhdysvalloista pyysi minua keväällä emännöimään kanssani kansainvälistä Lovely Letters -kirjeenvaihto-ohjelmaa. Tähän mennessä osallistujia on ollut esimerkiksi Yhdysvalloista, Suomesta, Singaporesta ja Sveitsistä. Ei ole mitään mukavampaa kuin saada postia ulkomailta!

Tutustu siis ihmeessä Lovely Letters -ohjelmaan ja tule mukaan! Mukaan ovat tervetulleita niin bloggaajat kuin ei-bloggaajatkin.


LovelyLetters




Mikä on Lovely Letters?



Lovely Letters on kansainvälinen kirjeenvaihto-ohjelma, joka keskittyy ystävyyssuhteiden rakentamiseen yli rajojen ympäri maailman kirjeiden ja pakettien avulla. Lovely Letters -ohjelma kannustaa yhteistyöhön, ystävyyteen, rohkaisevaan kanssakäymiseen ja kasvuun yksin ja yhdessä. Ohjelman tarkoitus on, että sinä saisit tutustua uusiin ihmisiin, joita et olisi  koskaan muuten tavannut. Saat tutustua bloggaajiin ja ei-bloggaajiin eri maista, kulttuureista ja taustoista.
Lyhyemmin sanottuna, Lovely Letters on yhteisö, joka rakastaa kirjeiden lähettämistä ja saamista. Uskomme, että kirjeiden kirjoittaminen on kuoleva mutta upea taito. Haluamme säilyttää tuon taidon.

Elo- ja syyskuun Lovely Letters -ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ elo- ja syyskuun. Ilmoittautuminen auki 1.8-10.8 
Kirjekaverin saaminen: 11.8 saat sähköpostilla (englanniksi) kirjekaverisi some-yhteystiedot. Sen jälkeen teillä on 2 kuukautta aikaa tutustua paremmin toisiinne esimerkiksi blogin, somen tai vaikkapa Skypen avulla.
Ota yhteyttä kirjekaveriisi: Kun olet saanut saanut tiedon kirjekaveristasi teillä on 3 päivää aikaa ottaa toisiinne yhteyttä. Jos kirjekaverisi ei ota sinuun yhteyttä tai vastaa viesteihisi kahden päivän sisällä, lähetä viesti Claudialle tai minulle (kirjekuoren kuva sivupalkissa), jotta voimme saada sinulle uuden kirjekaverin jonotuslistalta. Huomioithan, että yhteydenpito kirjekaverisi kanssa on välttämätöntä, jotta voitte tutustua toisiinne ja luoda hyvän kirjekaverisuhteen.
TEEMA: tämän Lovely Letters -jakson teema on kotikaupunki (hometown) ja väriteema on sinivihreä (teal)
▷ Lovely Letters -kirjeen/paketin lähettäminen: Kirje/paketti tulee lähettää viimeistään 25.9 (Jos kirje/paketti menee ulkomaille, kannattaa ehdottomasti käyttää ykkösluokkaa) Jotta Lovely Letters oli edullinen ja mahdollisimman mukava kokemus kaikille, kirjeen/paketin sisältö ei saisi olla 7$/6.50€ kalliimpi. Alla on ideoita ja inspiraatiota miten voisit rohkaista kirjekaveriasi ja saada hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi:

Touko- ja kesäkuun Lovely Letters linkkirinki

Alla voit käydä kurkkaamassa viimeisimmän Lovely Letters -jakson postauksia. Kokemuksia ja kuvia voit etsiä myös #LovelyLetters


Linkkiringin säännöt:


1. Linkkaa postaus Lovely Letters kokemuksestasi alla olevalla Link your link -painikkeella

2. Linkitä postauksesi Lovely Letters -ohjesivulle, jotta muutkin saavat kuulla siitä. (Voit käyttää Lovely Letters -mainosta, jos haluat.
3. KAIKKEIN TÄRKEINTÄ on, että kommentoit postausta omasi edellä


My Soul Called Life

<div align="center"><a href="http://www.mysoulcalledlife.com/" rel="nofollow" title="My Soul Called Life"><img src="http://www.mysoulcalledlife.com/wp-content/uploads/2015/11/LovelyLetters-e1448764915208.png" alt="My Soul Called Life" style="border:none;" />



2 kommenttia:

  1. Hei! Olen jo pitkään haaveillut ulkomaalaisesta kirjeenvaihtokaverista. Milloin olisi seuraava mahdollisuus osallistua tähän? :)
    T. Iida

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)