Postaukset

Kirjaprojekti: Viisi ja puoli lukua


Unelma kirjasta on nyt vähän enemmän kuin vain unelma. Olen nimittäin saanut ensimmäiset viisi ja puoli lukua valmiiksi! 14504 sanaa. 


Välillä epäilys on vallannut mielen; tuleeko tästä mitään. Päätin vaientaa tuon inhottavan äänen päässäni ja printtasin valmiit sivut, jotta minulla olisi ihan käsinkosketeltava todiste projektin etenemisestä. Luvuthan eivät ole valmiin kirjan lukuja vaan ensimmäisen draftin/version/käsikirjoituksen lukuja. 

Mutta mieli on inspiroitunut! Minä kirjoitan kirjan!10 kommenttia:

 1. Onnea projektiin! Hyvä siitä tulee! 😊 Minulla on ihan samanlaisia haaveita. Mietin vain riittääkö kirjoitustaitoni siihen. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika! Mukava, että poikkesit blogissa.

   Minä en usko, että minullakaan on heti tarvittavia taitoja. Kirjoita ensin ensimmäisen version ja sitten alan editoimaan. Eli koko projekti on yhtä oppimista :)

   Poista
 2. Niin sitä pitää!<3 Mä olen kuule kirjoittanut monta kirjaa! Lapsena.;D Sain juuri jouluna ne takaisin itselleni, kokonainen sarja Leena-nalle seikkailee.:P
  Ihana muuten tuo kuva!<3 Sun oma, eikös niin?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena-nalle voisi vieläkin seikkailla ;) Ehkä näemme hänet vielä joku päivä kirjakaupan hyllyssä!

   Kuva on oma, juu :)

   Poista
 3. Siitä se lähtee! Innolla seuraan tätä projektia, itselläni on aina jäänyt muutamaan lukuun ihan vaan ajanpuutteesta ja laiskuudesta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pääset kirjoittamisen makuun vielä! Olisi hienoa kun moni meistä onnistuisi :)

   Poista
 4. Aivan mahtavaa, onnea unelmien toteuttamiseen :)

  VastaaPoista
 5. Vau, hyvä sinä! Ootko kirjoittanut jonkin karkean juonikaavion aluksi vai kehittyykö juoni kirjoittaessa? Kiva seurata projektiasi (ja odottaa inspiraatiota mahdolliseen omaan projektiin)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä minä :D Olen kiroittanut tosi karkean suunnitelman. Pienille lapuille ihan muutamalla sanalla. Ne on teipattuna kaapin ovessa :) Mutta tarina elää koko ajan. Mutta ensimmäisessä vedoksessa se on tarkoituskin.

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)