Postaukset

Blogimaailmassa tapahtuu


1. Kivemman blogin Google Analytics rinki alkaa elokuussa!


Kannattaa olla kuulolla, jos kiinnostaa oman blogin kehittäminen Google Analyticsin avulla! Tästä lisää ensi viikolla.



2. Asuntomessut blogeissa



On taas se aika vuodesta, kun blogeista ja lehdistä löytyy ihania ja inspiroivia juttuja asuntomessuilta. Seinäjoen asuntomessut olivat myös minun heinäkuun kokemuslistalla. Jos et itse päässyt messuille tai haluat palata vielä sisustustunnelmiin, kannattaa sukeltaa messupostauksiin:

Mansikkatilan mailla
Kotini on helmeni



3. KonMari blogeissa


Toinen ilmiö asuntomessujen lisäksi on konmarittaminen. Järjestely on nyt todella pinnalla. Eilen kuuntelin radiosta mielenkiintoista ohjelmaa suomalaisen ammattijärjestelijän työstä. Ilmiö on nyt rantautunut kunnolla Suomeen. Blogimaailmassa kannattaa tutustua ilmiöön tai hypätä mukaan fiilistelemään ihanien ja inspiroivien naisten blogeissa:

Oranssia


4. da Vincin loistavat muistiinpano-ohjeet


Yksi lempityökaluistani bloggaamisessa on Evernote. Heidän blogissaan on loistava postaussarja muistiinpanojen tekemisestä ja erityisesti siinä kehittymisessä. Heidän da Vinci -postaus on loistava: 5 Ways to Learn About Note-taking from Da Vinci.



5. Suosituimmat tässä kuussa


Tässä kuussa Kivemmassa blogissa suosituimmat postaukset olivat:




10 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta Kototeko-blogin vinkkauksesta, se on tosi hyvä ja ihan uusi tuttavuus mulle!

    VastaaPoista
  2. Konmariin liittyvissä postauksissa on toistaiseksi painopiste tuntunut olevan enemmän itse metodissa kuin taustalla olevassa ajattelussa ja suhteessa kuluttamiseen ja kierrätykseen. Minua itseäni vähän (ai vähän vai?) ärsyttää tuo ajattelutapa, että miksi säästää harvoin tarvitsemaa kun voi sitten aina ostaa uusiksi, niin ei tarvitse säilytellä. Tuo Kototeko-blogin konmari-postaus oli kuitenkin mukavan monesta eri vinkkelistä tehty katsaus aiheeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sun täytyy kirjoittaa siitä aiheesta itse. Varmasti olisi hyvä :)

      Poista
  3. Kiitos Minttu linkkauksesta!<3
    Oranssia Veeralla on ollut Konmarista juttua useastikin. Itselläni oli eilen aikamoista raivausta, kun siivosimme miehen kanssa varastoa perusteellisesti. Olen sen suurin piirtein kerran vuodessa siivonnut, mutta nyt käytiin hyllyjä järjestyksessä läpi ja autossa on iso kuorma lähdössä vaatetta ja kodin tavaraa hyväntekeväisyyskirpparille. Miten nautinkaan tyhjien hyllyjen katselusta!;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :)

      Veeran postauksia olen lukenut ihan urakalla! Se on niin ihanan positiivinen blogi. Huonomuistisuuttani unohdin lisätä linkin tänne. Korjaan sen heti. Kiitos muistutuksesta.

      Nyt kun meillä on muutto edessä, tyhjemmät hyllyt tuntuisi mukavalta :D

      Poista
  4. Ooh, kiitos Taina ja Minttu! :> Pitkästä aikaa ehdin lueskella muiden blogeja ja löytyipäs täältä kivoja kommentteja! Mutta arvatkaas mitä, mun konmaritus on melkein valmis! Nyt siis maltan istuutua koneelle ja alkaa raportoida tästä kaikesta viime viikkoina / kuukausina tapahtuneesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, siistiä! Täytyypäs tulla lukemaan mietteitä blogistasi :)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)