Postaukset

Blogimaailmassa tapahtuu


1. Kukkailoittelua -haaste 


Mansikkatilan mailla -blogin Taina on laittanut pystyyn ihastuttavan blogihaasteen. Jos olet kukkaesteetikko käy kurkkaamassa kukkakuvia, tai jos olet bloggaava kukkaesteetikko, käy linkkaamassa kuviasi.


2. Lasten kuvat somessa ja blogissa

Lasten kuvien julkaiseminen blogissa ja somessa on kuuma puheenaihe. Esimerkiksi Ranskassa lapsi voi halutessaan haastaa vanhempansa oikeuteen, jos he ovat julkaisseet hänestä kuvia somessa. Helsingin Sanomissa oli myös ajankohtainen artikkeli, joka kannattaa lukea, ettei lapselle koidu kuvista harmia myöhemmin.


3. Ammattina bloggaaminen -opinnäytetyö

Susanna Angeria (2014) teki liiketalouden opinnäytetyönsä bloggaamisesta. Ihan mielenkiintoisia pointteja!Amy Lynn Andrews. Tämä nainen on huikea blogiammattilainen. Jos et seuraa häntä ja ole tilannut hänen uutiskirjettään, korjaa tämä vääryys välittömästi. Miksi? No siksi, että hänen vinkkinsä on hy-vi-ä. Esimerkiksi hänen postauksensa hyvästä blogiliikenteestä on loistava. 


5. Facebook-huumoria

Rakastan JP Searsia! Hänen videonsa on mielestäni täynnä nokkelaa ironiaa.


5 kommenttia:

 1. Kiitos ihana Minttu!<3 Tässä juuri kokosin viime viikon linkkejä kasaan.:) Meni vähän viime tippaan, oli hirmuisesti kauniita kuvia, mistä valita! Positiivinen ongelma siis.
  Huomenna tutkin tarkemmin nuo linkkisi!<3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ole hyvä! Toivottavasti löytyy jotain mielenkiintoista :)

   Poista
 3. Tuo Amy Lynn Andrewsin postaus hyvästä blogiliikenteestä on kyllä selkeä, täytyypä tutustua laajemminkin ..

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)