lauantai 6. helmikuuta 2016

Viikonlopun linkkirinki


Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin blogeihin ja linkkailemaan omia postauksia!

(Olethan jo hypännyt Kivemman blogin kyytiin Facebookissa?)


blogi, blogiin lisää lukijoita, Viikonlopun linkkirinkiViikonlopun linkkirinki on tarkoitettu teille, jotka janoatte yhteisöllistä bloggaamista. Haluatte kulkea vierellä, rohkaista ja inspiroida muista bloggaajia. Samalla saatte itse ihania huomionosoituksia blogiinne. 

Viikonlopun linkkiringin kautta voit siis löytää mukavaa luettavaa ja saada omaan blogiisi liikennettä. 


Ohjeet1. Linkkaa 1-3 postausta blogistasi. Ne voivat siis olla mitä tahansa ja milloin tahansa julkaistuja postauksia. (Linkkaa postauksen URL-osoite, älä blogin etusivua)

2. Linkkaa yhtä monta postausta blogiystäviesi blogeista. (Näin annat ihanaa blogihuomiota muillekin)

3. Kun olet linkannut postaukset, älä lähde lipettiin. Vieraile mahdollisimemman monessa blogissa ja jätä ihania kommentteja.

Jos haluat, voit ottaa Kivemman blogin sivupalkista Viikonlopun linkkiringin mainoksen blogiisi. Voit myös käyttää yllä olevaa kuvaa jos haluat. Jos teet jommankumman, niiaan ja kumarran. Kiitos!


Nyt vaan sitten linkkailemaan!4 kommenttia :

 1. Hei! Tämä ei liity aiheeseen, josta nyt kirjoitit, mutta kysyn kuitenkin jos osaisit minua auttaa. Kun blogin sivussahan on tuollainen scrollauspalkki, niin minun blogiini ilmestyy sellainen myös alas. Aluksi sitä ei näy, mutta kun scrollaa alaspäin, niin blogin "leveys" lisääntyy, ja oikeaan reunaan tulee muutama sentti valkoista lisää. Vaikea selittää, mutta blogini ei vain pysy niissä säädetyissä leveyksissä. Olen yrittänyt värkätä tätä vaikka kuinka kauan, mutta ei onnistu mitenkään. Olen säätänyt leveyksiä edes takas, ei mitään muutosta. Vaakasuuntainen scrollauspalkki vain on ja pysyy. Käytän siis bloggeria alustanani. Osaisitko yhtään kertoa mistä tämä johtuu/miten sen saisi pois? Kiitos jo valmiiksi!
  Terveisin, epätoivoinen minä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko laittaa mulle tähän tai sähköpostiin blogin osoitteen niin voin vilkaista? iammrskblog at gmail.com

   Poista
  2. Hei, minä täällä taas. Sain ongelman korjattua, tosin ihan vahingossa. Lisäsin vain pari kuvaa sivupalkkiin lisää, jolloin blogille tuli pituutta lisää. Näköjään kun pituutta tuli lisää, se lopetti tyrkyttämästä sitä leveyttä :D nyt on onneksi kaikki kunnossa, meinasin jo luovuttaa!

   Poista
  3. Hyvä homma! Mä kävinkin blogissa eilen ja tänään eri koneilla enkä huomannut mitään omituista :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)