sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Viikonlopun linkkirinki - Uudet säännöt, uudet kujeetViikonlopun linkkirinki tulee taas uudistettujen ohjeiden/sääntöjen kanssa. Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin blogeihin ja linkkailemaan omia postauksia!

(Olethan jo hypännyt Kivemman blogin kyytiin Facebookissa? Viikonlopun linkkirinki -bileet jatkuvat siellä seuraavalla viikolla, kun suosituin postaus julkaistaan siellä)


blogi, blogiin lisää lukijoita, Viikonlopun linkkirinkiViikonlopun linkkirinki on tarkoitettu teille, jotka janoatte yhteisöllistä bloggaamista. Haluatte kulkea vierellä, rohkaista ja inspiroida muista bloggaajia. Samalla saatte itse ihania huomionosoituksia blogiinne. 

Viikonlopun linkkiringin kautta voit siis löytää mukavaa luettavaa ja saada omaan blogiisi liikennettä. 


Ohjeet


1. Linkkaa 1-3 postausta blogistasi. Ne voivat siis olla mitä tahansa ja milloin tahansa julkaistuja postauksia. (Linkkaa postauksen URL-osoite, älä blogin etusivua)

2. Linkkaa yhtä monta postausta blogiystäviesi blogeista. (Näin annat ihanaa blogihuomiota muillekin)

3. Kun olet linkannut postaukset, älä lähde lipettiin. Vieraile mahdollisimemman monessa blogissa ja jätä ihania kommentteja.

Jos haluat, voit ottaa Kivemman blogin sivupalkista Viikonlopun linkkiringin mainoksen blogiisi. Voit myös käyttää yllä olevaa kuvaa jos haluat. Jos teet jommankumman, niiaan ja kumarran. Kiitos!


Nyt vaan sitten linkkailemaan!

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Hihii! Uudistuksia pitää aina välillä tehdä :)

   Poista
 2. Jotain tylsää on täytynyt tapahtua, kun Kivempiblogi ei päivity bloggerin lukulistalle :/ Pitääköhän munkin jo siirtyä johonkin nykyaikaisempaan seurauskanavaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käynyt samalla tavalla parin muun blogin kanssa. Piti uudestaan manuaalisesti lisätä GFC:hen.

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla, jotenkin erilainen, pakko liittyä lukijaksi! Tämä rinki kuulostaa mielenkiintoiselta mutta en ehkä ihan vielä tajunnut tuota systeemiä...täytyy jäädä seuraamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada sinut mukaan Kivempaan blogiin! Viikonlopun linkkirinki oli mennyt jo kiinni, niin siksi siihen ei pysty enää lisäämään omia linkkejä. Kannattaa tosiaan seurailla milloin seuraava aukeaa ja tulla sitten mukaan :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)