perjantai 2. lokakuuta 2015

Viikonlopun linkkirinki


Kivaa viikonloppua sinulle! Tulethan mukaan linkkailemaan. Syyskuun Viikonlopun linkkiringin suosituimman postauksen löydät Facebookista.


Säännöt:


1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä. (Ethän linkkaa postauksiasi, jos et halua kommentoida muiden postauksia!)

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>


2 kommenttia :

  1. Hei! Ihana blogi! Päädyin tänne kun googlailin postausideoita omaa blogia varten ja niitä löysinkin. Tykkään tästä ulkoasusta ja varmasti tulen vierailemaan vielä kerran jos toisenkin :)

    http://aavistusonnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi että kun taas meni vähän viikonloppu ohi :). No tuleehan näitä, näihin on kiva osallistua. Käythän kurkkaamassa blogiani, sieltä löytyy pieni tunnustus blogillesi :).

    VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)