torstai 3. syyskuuta 2015

Viikonlopun linkkirinki


Syyskuun Viikonlopun linkkiringin aika! Ihana päästä lukemaan teidän linkkauksia. Toivottavasti saamme uusia blogituttavuuksia mukaan :)


Kiinnostaisiko sinua emännöidä kanssani Viikonlopun linkkirinkiä, Retro Remixiä tai Listamaniaa? Teen ilmoittautumislomakkeen, joka tulee piakkoin blogiin, joten ole kuulolla.


Elokuun Viikonlopun linkkiringin suosituin postaus oli Vaatekaappi kuntoon KonMari-tyylillä:

Säännöt:


1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä. (Ethän linkkaa postauksiasi, jos et halua kommentoida muiden postauksia!)

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Nyt et valitettavasti ennättänyt Viikonlopun linkkirinkiin, koska se on auki joka kuukauden ensimmäinen viikonloppu. Mutta Listamaniaan kannattaa tulla mukaan. Uusi Listamania aukeaa 13. päivä ja aikaisempiinkin voit vielä osallistua :)

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)