sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Listamania 4
Listan aihe: Asiat jotka kuuluvat minun syksyyniVoit toteuttaa listasi miten haluat, eli luovuutta saa käyttää. Linkkaa tämän kuun Listamania-postauksesi alle ja vieraile muiden postauksissa kommenttien kera. Mainitsethan postauksesi, että osallistut Listamaniaan.

Huippua olisi, jos voisit Pinterestissä tai Facebookissa jakaa tätä postausta, niin saataisiin postauksiin lisää lukijoita.


Seuraavan listan (lokakuu) aihe: Turhat rahareikäni

Viime kuun postauksiin pääset TÄSTÄVoit halutessasi myös osallistua tuohon listaankin vielä. Käythän kommentoimassa muiden postauksia :)

4 kommenttia :

 1. Pakko kysyä joltain viisaammalta neuvoa nyt. =)

  Vaihdoin eilen blogini ulkoasua tummempaan kuosiin, ja muuten kaikki OK, mutta ärsyttää, ettei lukijat-gadgetissä näy enää blogia seuraavien lukumäärä.

  Siis siellähän se toki on, mutta mustalla fontilla, joten eihän se mustasta taustasta näy. Olen yrittänyt korjata asian sekä sieltä widgetin asetuksista käsin (tuntuu, ettei ne vaan jostain syystä tallennu) plus sieltä blogin ulkoasua muokkaavista lisäasetuksista käsin. Olen jos jonkinlaista fontinväriä koittanut muuttaa, mutta mikään ei tunnu vaikuttavan tuohon.

  Osaatko auttaa ?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Siis oletko Ulkoasu-sivulla gadgetin välilehdellä vaihtanut fontin värin ja tallentanut ja sitten tallentanut vielä Ulkoasu-sivulla muutokset? Voit laittaa mulle sähköpostia: iammrskblog@gmail.com Voin tarvittaessa vilkaista sivupalkin HTML-koodia...

   Poista
 2. Osallistuin blogissani: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/kotiinpaluu/asioita_jotka_kuuluvat_syksyyni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäisitkö linkkisi tuon pienen sinisen laatikon (Add your link) kautta tuohon listaan :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)