lauantai 1. elokuuta 2015

Viikonlopun linkkirinki


Mukavaa viikonloppua sateisesta Itä-Suomesta! 

Sadesäällä on mukava sukeltaa blogimaailmaan. Tervetuloa siis mukaan Viikonlopun linkkirinkiin. Tulethan mukaan myös Listamaniaan: Mitä ilman en voi lähteä mökille/kesälomareissulle ja 10 kauneinta sanaa.Säännöt:


1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä. (Ethän linkkaa postauksiasi, jos et halua kommentoida muiden postauksia!)

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)