torstai 27. elokuuta 2015

Retro Remix 5Pää on ihan pyörällä! Onko muka jo Retro Remixin aika!? Kylläpäs hujahti elokuu nopeasti. Kivempaan blogiinkin on tullut uusia lukijoita. Toivottavasti tekin osallistutte Retro Remixiin. Muistakaa myös vilkaista Listamania -linkkirinkejä. Niihin voi vielä kaikkiin osallistua, jos et ole kerennyt sitä jo tehdä.

Mutta nyt... Retro Remix numero viisi. Voila!


Säännöt:


Jaa 1-3 vanhaa postaustasi. Postuaksen tulee olla vähintään kuukauden vanha (esim. elokuun Retro remixin postaukset eivät saa olla elokuussa julkaistuja). Kun linkkaat postauksesi, laita otsikoksi ainoastaan postauksesi otsikko.

Käy kommentoimassa vähintään 3 postausta eri blogeissa. Olisi kuitenkin kiva, jos voisit kommentoida enemmänkin. (Tiedät varmaan itsekin miten mukavaa on saada kommentteja!)

Retro remixin päätyttyä tule kommentoimaan mikä postaus oli mielestäsi kiinnostavin, mieleenpainuvin, hauskin...Extraa:


Ollaan kivoja blogikavereita, eli jaetaan toistemme postauksia Facebookissa, Pinterestissä, blogeissamme, Twitterissä ym. 

Olisin äärimmäisen kiitollinen jos voisit kertoa Retro remixistä lukijoillesi. Näin saisimme Retro remixin kasvamaan ja sinäkin saisit lisää lukijoita.

Minä lupaan kommentoida jokaista postausta!
6 kommenttia :

 1. Hienosti luin ohjeet osallistumiseen. Ensimmäistä kertaa mukana. "Kun linkkaat postauksesi, laita otsikoksi ainoastaan postauksesi otsikko", hupsista mulle tuli blogin nimikin esille, kun se siihen automaattisesti tarjoutui. ^_^`

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada sinut mukaan! Ei se maailmaa kaada vaikka blogin nimikin siinä on. Muutama muukin näytti sen siihen laittaneen. Ensi kerralla ilman :D

   Poista
 2. Taas on kuukausi kulunut - mihin se hävisi? Kivaa tämä retroilu :) Tuli itsekin luettua omia vanhoja postauksia...
  Mukavaa alkavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! huippua että olet taas mukana retroilemassa. Minäkään en ole ihan vielä sisäistänyt, että kesä on purkissa. Tuntui, että sen alkamista odotettiin pelkästään...

   Poista
 3. On ollut mukavaa lukea postauksia! Ihan kaikkia en ole ehtinyt käydä kurkkaamassa, mutta yksi mieleenpainuvimmista ja herkullisimmista on ollut Twix-juustokakku:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kylla aika taivaallisen näköinen! Kinuskia NAM!

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)