Postaukset

Postauksen arvioiminen - Ilmainen arviointilomake


Olen huomannut, että liian usein postaan täytepostauksia, eli postauksia, jotka eivät ole mitenkään merkityksellisiä minun, lukijoiden tai blogini kannalta. Mutta silti niitä vaan välillä ilmestyy blogiini. 

Sen takia päätin tehdä itselleni postauksen arviointilomakkeen. Voit ladata ja printata sen itsellesi ilmaiseksi. Löydät PDF-tiedoston TÄÄLTÄ.


Muistathan osallistua Listamaniaan6 kommenttia:

 1. Kiitos!:) Näin perusteellisesti en ole kirjoittamista miettinyt, mutta olen yrittänyt opetella tarkempaa miettimistä postausta suunnitellessa. Aina ei tosin pysty. Oma juttunsa on, ettei aina osaa arvata lukijoiden reaktioita. Joku juttu, joka ei ole itselle merkityksellinen, saattaakin nousta suosituksi postaukseksi. Toisaalta juttu, jota kirjoittaa täynnä intoa ja onnea, ei välttämättä herätä lukijoissa vastakaikua. Eikä se oikeastaan haittaa, vaan kuuluu aisiaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina kommentista! Minä olen huomannut, että tämän arviointipaperin takia on moni postaus jäänyt julkaisematta varsinkin englanninkielisessä blogissani :D

   Poista
 2. Tämä tuli tarpeeseen, kiitos :)

  Komppaan Tainaa tuossa edellä, että omat ajatukset ja lukjoiden mielenkiinnon kohteet voivat olla hyvinkin erilaiset postauksien sisällön ja aiheiden osalta. Se on jännä ilmiö, jota voisi joskus pohtia syvällisemminkin.

  Tuota samaa ajattelen omalle kohdalleni tulevan, että postauksia jäisi tekemättä kun arvioisin asiaa etukäteen. Silloin kun pää pursuaa ideoita se ei haittaa, mutta sitten kun ideat tuntuvat kadonneen taivaan tuuliin, lista saattaa torpata ne vähätkin älynväläykset joita saattaisi ilmaantua.

  Pidän taulukkoasi hyvänä apuvälineenä. On suositeltavaa, että ylipäätään arvio sitä mitä on ajatellut julkaista.

  Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on hyötyä :) Minusta on parempi, että blogissa on hiljaiseloa täytepostauksien sijasta.

   Poista
 3. Hyviä näkökulmia! Tuntuu, että joskus on blogissa ollut enemmänkin täytepostauksia, mutta nyt on niin kiireisiä päiviä, ettei täytepostauksillekaan ole aikaa. Senpä takia onkin tärkeä panostaa niihin postauksiin, joita ehtii julkaista, ja tämä voisi olla hyvä tapa arvioida kirjoituksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tästä on ainakin ollut hyötyä. Täytyisi vain aina muistaa käyttää lomaketta niin pysyisi postaukset samalla tasolla :)

   Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)