lauantai 27. kesäkuuta 2015

Retro Remix 3


Minä olen viettänyt vähän kesälomaa molemmissa blogeissani ja nyt vihdoin olen taas valmis sukeltamaan blogimaailman syövereihin. Tämä tarkoittaa myös, että luen ja kommentoin ensimmäisen Listamanian linkkaukset tämän viikonlopun aikana. Jos et ole vielä osallistunut, niin käyppäs vilkaisemassa TÄÄLLÄ

Mutta nyt on kolmannen Retro remixin aika. Tervetuloa mukaan linkkailemaan!

Säännöt:Jaa 1-3 vanhaa postaustasi. Postuaksen tulee olla vähintään kuukauden vanha (esim. toukokuun Retro remixin postaukset eivät saa olla toukokuussa julkaistuja). Kun linkkaat postauksesi, laita otsikoksi ainoastaan postauksesi otsikko.

Käy kommentoimassa vähintään 3 postausta eri blogeissa. Olisi kuitenkin kiva, jos voisit kommentoida enemmänkin. (Tiedät varmaan itsekin miten mukavaa on saada kommentteja!)

Retro remixin päätyttyä tule kommentoimaan mikä postaus oli mielestäsi kiinnostavin, mieleenpainuvin, hauskin...Extraa:


Ollaan kivoja blogikavereita, eli jaetaan toistemme postauksia Facebookissa, Pinterestissä, blogeissamme, Twitterissä ym. 

Olisin äärimmäisen kiitollinen jos voisit kertoa Retro remixistä lukijoillesi. Näin saisimme Retro remixin kasvamaan ja sinäkin saisit lisää lukijoita.

Minä lupaan kommentoida jokaista postausta!2 kommenttia :

  1. Voi kääk, minulla oli mennyt nyt linkit vähän sekaisin omien postausten kohdalla. :/ En saa varmaan niitä enää muutettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit poistaa laittamasi linkit ja laittaa uudet tilalle. Muuten et oikein voi niitä muutella :(

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)