perjantai 8. toukokuuta 2015

Viikonlopun linkkirinki


Tällä viikolla Viikonlopun linkkirinkiä emännöi kanssani Miina. Käykääpäs kurkkaamassa synttäritunnelmia hänen Paint my house black -blogissa.


Viime viikon suosituin postaus, Kukkaron kaaos hallintaan löytyy Uraädin Ruuhkavuodet -blogista.
Säännöt:


1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä. (Ethän linkkaa postauksiasi, jos et halua kommentoida muiden postauksia!)

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.


P.S Muistathan käydä osallistumassa blogikyselyyn!


grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)