perjantai 15. toukokuuta 2015

Viikonlopun linkkirinki


Niin olin vielä Suomen häviöstä ärsyyntynyt, että meinasi koko Viikonlopun linkkirinki unohtua! Mutta mikä olisikaan parempaa lääkettä jääkiekkomasennukseen, kuin blogimaailmaan uppoutuminen. Tulethan siis mukaan linkkailemaan! 

Viime viikolla suosituin postaus oli Keittiöremontti - Mitä tekisin toisin? Ja postaushan löytyy Ruusumäki-blogista.Säännöt:


1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä. (Ethän linkkaa postauksiasi, jos et halua kommentoida muiden postauksia!)

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)