perjantai 1. toukokuuta 2015

Viikonlopun linkkirinkiAurinkoista vappua! Nyt on taas aika linkkailla postauksia Viikonlopun linkkirinkiin. Suuri kiitos viime viikon osallistujille. Linkkauksia oli ennätysmäärä!


Viime viikon suosituin postaus oli: Saako lapsi tietää äidin epävarmuudesta?

Säännöt:


1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä.

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.
grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>

6 kommenttia :

 1. Suurkiitos tästä Linkkiringistä! Osaksi sen asiosta sain paljon hyviä kommentteja ja sitä myötä uutta ajateltavaa liittyen tuohon lapset & bloggaus -pohdintaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Hieno homma, että Viikonlopun linkkiringistä on ollut sinulle hyötyä! :)

   Poista
 2. Kiitos Minttu! Tuo retropostaus oli musta aivan mahtava idea, ja Linkkirinki tietenkin.:) Sitä tuossa pohdittiin Kaaosta ja Kukkamekkoja Jonnan kanssa, että valitettavasti kaikki eivät jätä minkäänlaista kommenttia (näistä linkin jättäjistä siis). Tulee mieleen, että jotkut hakee vain hyötyä, ilman, että on valmiita itse antamaan mitään takaisin. Harmillista! Ymmärrän, ettei ihan jokaisen voi joka kerta kommentoida, mutta kyllä kai edes johonkin joskus...
  No, tämähän ei ole varsinaisesti sun ongelmasi, mutta ehkä siitä voisi vielä muistuttaa. Esim. noissa Pienen Linnun makrohaastelinkkauksissa linkkaajat jättävät todella hienosti kommentteja toisten linkkeihin. Niistä tulee hyvä mieli!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin itse pidin viime viikon retrolinkkiringistä :)

   Ja tosiaan mäkin olen harmikseni huomannut, että monet eivät kommentoi muiden postuaksia. Se on kyllä ärsyttävää, koska koko homman idea häviää :( Pitää ensi kerralla vähän "kovistella", että älä osallistu, jos et aio kommentoida muiden postauksia.

   Poista
  2. Nyt meinasi itselläkin jäädä muutaman viimeisen kommentointi vähän viime tippaan, mutta ehdin ennen kuin alkoi seuraava :) Tää linkkirinki on mahtava ja on tosi kiva lukea muiden postauksia!

   Poista
 3. Ihanaa olla taas mukana :) Itse olen tehnyt niin että en osallistu linkkirinkiin ollenkaan jos minulla ei ole aikaa jättää kommentteja :) Joskus on saattanut pari postausta jäädä joko vahingossa tms.

  Muuten, lähetin sähköpostia :) Ja yritin tähän jo kommentoidakin mutta se katosi kesken kirjoittamisen johonkin niin yritän uudelleen :D

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)