torstai 28. toukokuuta 2015

Retro remix 2


Nyt on muutoksen aika. Viikonlopun linkkirinki muuttuu lopullisesti Retro remix -linkkiringiksi jokaisen kuukauden viimeisenä viikonloppuna. Muitakin muutoksia on tulossa. Mutta pelko pois! Ne on (ainakin minun mielestäni) huippuja!

Luethan Retro remixin säännöt huolella! Tulen poistamaan linkit jotka eivät ole sääntöjen mukaisia.


Säännöt:


Jaa 1-3 vanhaa postaustasi. Postuaksen tulee olla vähintään kuukauden vanha (esim. toukokuun Retro remixin postaukset eivät saa olla toukokuussa julkaistuja). Kun linkkaat postauksesi, laita otsikoksi ainoastaan postauksesi otsikko.

Käy kommentoimassa vähintään 3 postausta eri blogeissa. Olisi kuitenkin kiva, jos voisit kommentoida enemmänkin. (Tiedät varmaan itsekin miten mukavaa on saada kommentteja!)

Retro remixin päätyttyä tule kommentoimaan mikä postaus oli mielestäsi kiinnostavin, mieleenpainuvin, hauskin...Extraa:


Ollaan kivoja blogikavereita, eli jaetaan toistemme postauksia Facebookissa, Pinterestissä, blogeissamme, Twitterissä ym. 

Olisin äärimmäisen kiitollinen jos voisit kertoa Retro remixistä lukijoillesi. Näin saisimme Retro remixin kasvamaan ja sinäkin saisit lisää lukijoita.

Minä lupaan kommentoida jokaista postausta!

8 kommenttia :

 1. Hienoja ja mielenkiintoisia ideoita ja uudistuksia! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja uudistuksia! :) Ihanaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania uudistuksia! Retromix on huippuidea! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa! Mä tykkään näistä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki kävin lukemassa ja lähes kaikkiin kommentoimassa. Hirveän vaikea sanoa, mikä postaus ansaitsisi kunniamaininnan.;) Monikin jäi mieleen, hyviä vinkkejä bloggaamiseen kuin ihan arkeenkin ja tavalliseen elämään.:)

  VastaaPoista
 6. Olipa ihania postauksia :) Luin ja kommentoin. Näistä ei millään pysty valitsemaan parasta - ihan huippuja olivat!

  VastaaPoista
 7. Melkein kaikki kävin lukemassa. Vaikea parasta valita. Tosi kiva tällainen linkkirinki, saa valmiin kattauksen luettavaa erilaisista aiheista samasta paikasta!

  VastaaPoista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)