maanantai 15. syyskuuta 2014

Miten lisätään linkkejä postaukseen

Jos haluat viitata postauksessasi esimerkiksi jonkun toisen bloggaajan tekstiin, toiseen sivustoon tai omaan vanhaan postaukseesi, voit tehdä sen linkin avulla.

Postaukseen voi lisätä kahdenlaisia linkkejä: tekstilinkkejä ja kuvalinkkejä. Alla on esimerkki kummastakin:

Kurkkaa tämä tyylikäs kynsi- ja kauneusblogi.

jaOhjeet

Valitse tekstistäsi sana(t), lause tai kuva johon haluat linkin. Klikkaa se/ne aktiiviseksi. Sen jälkeen valitse tekstilaatikon yläpuolella olevasta palkista "Linkki" (huom! jos kyseessä on kuva, joudut todennäköisesti tekemään tämän kahdesti). Seuraava ikkuna aukeaa:


Mihin URL-osoitteeseen linkin pitäisi viedä? Kopioi ja liitä sivun osoite, johon haluat, että lukija päätyy klikatessaan sanaa/lausetta/kuvaa. Älä jätä mitään osaa linkistä pois.

Jos haluat, että linkkiä klikatessa lukija ei joudu pois blogistasi, vaan linkki avautuu uuteen ikkunaan, valitse Avaa tämä linkki uuteen ikkunaan.

Lopuksi klikkaa OK.


2 kommenttia :

  1. Kiitos taas ohjeista Minttu! En ole tajunnutkaan, että kuvaankin voi tosiaan liittää linkin :/ Samoin tuo linkin avautuminen uuteen ikkunaan on jäänyt hoksaamatta. Näin se oppii vanhakin koira uusia temppuja ja yrittää myös ottaa niitä käytäntöön...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että pystyn antamaan sinulle uusia ideoita ja vinkkejä. Suuri kiitos kommenteista :) Ne lämmittää mieltä!

      Poista

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin :)